Kopen vanaf

€ 15.990

Private lease € 295

€ 285

Bijtellingspercentage

22%

Maak kennis met de Mitsubishi Space Star

Houd je van vrijheid en stijl? Dan is de Mitsubishi Space Star op jouw lijf geschreven! Een blik en je ziet gelijk zijn oog voor detail. Kijk maar eens naar de grille en voorbumper voorzien van Dynamic Shield of naar het carbon-design op de portierbekleding. Laat dit zijn stijlvolle karakter niet zien? Of wat denk je van de katachtige koplampen en vloeiende carrosserielijnen?

Maar de Space Star is niet alleen mooi. Ook is hij voorzien van nieuwe technologieën. Zo verbind je je smartphone eenvoudig met het infotainmentsysteem via Apple CarPlay, Android Auto of Bluetooth. Deze is vervolgens te bedienen met je stem. Ook geeft dit Smartphone Link Display Audio Systeem handige informatie over je rit. Bijvoorbeeld hoeveel brandstof je hebt verbruikt of hoe ver je nog met de huidige tank kan rijden.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mitsubishi Space Star uitvoeringen

Downloads

De compacte Space Star heeft ongekende kwaliteiten. Wil je hier meer over weten? Download dan de brochure. Hierin staan alle details over de uitvoeringen, de opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Hedin Automotive

Neem plaats in de Space Star en zie meteen dat hij met je meedenkt. Je geniet van volop hoofd- en beenruimte. Je zicht is uitstekend en de zitplaatsen zijn flexibel in te delen. Zo pas je ze eenvoudig aan als je meer bagage mee moet nemen. Heb je juist een groot gezin? Kies dan voor meer zitplaatsen. Wil je dit zelf ervaren? Maak dan online een afspraak voor een proefrit. Of bekijk alvast online onze voorraad.

Beter zien en gezien worden

Een van de belangrijkste punten voor de Space Star is de veiligheid. Hij is voorzien van slimme veiligheidssystemen zoals Forward Collision Mitigation en Automatic High Beam. Hiermee controleert hij automatisch of er objecten of voetgangers voor de auto zijn. De grille en voorbumper voorzien van het Dynamic Shield zorgen ook voor extra bescherming. Verder zie je beter door de aanwezige LED-koplampen. Ze geven feller licht en werken efficiënter dan standaard gloeilampen. Zo ben je ook beter te zien. Veiligheid boven alles.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Hedin Automotive is jouw Mitsubishi-dealer

Wij zijn jouw Mitsubishi-dealer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Mitsubishi en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Mitsubishi en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Space Star

Hoeveel zitplaatsen heeft een Mitsubishi Space Star? 

De Mitsubishi Space Star heeft vijf zitplaatsen.

Kan je de Mitsubishi Space Star ook Private Leasen? 

Ja, je kunt de Mitsubishi Space Star private leasen vanaf € 245 per maand.

Is de Mitsubishi Space Star een zuinig rijdende auto? 

De Space Star is uitgerust met een 1.2 liter 12-kleps driecilinder DOHC MIVEC motor. Deze motor combineert vlotte prestaties met een gunstig brandstofverbruik. Met andere woorden: minder tankstops en nog meer rijplezier.