APK, Onderhoud en Reparatie

Voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto bent u voortaan van harte welkom bij onze zusterbedrijven Durmi Auto (KIA) in Purmerend en Zwaag of Havik Auto (Opel) in Alkmaar en Wormerveer. Een groot deel van de apparatuur, medewerkers en volledige opslag van winter- en zomerbanden verhuizen mee. Met vestigingen in Purmerend (Van IJsendijkstraat 411), Zwaag (De Factorij 5), Alkmaar (Helderseweg 52) en Wormerveer (Hogeweg 8) zijn we altijd in de buurt.

Welkomstactie

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met bovenstaande Stern vestigingen. Hierbij kunt u als gewaardeerde klant profiteren van onze welkomstactie: 15% korting bij een onderhoudsbeurt. Deze actie is geldig van 01-01-2020 tot en met 31-12-2020. Een afspraak maakt u eenvoudig via het vertrouwde telefoonnummer: 0299 - 418 850.

Een nieuwe of gebruikte Fiat, Jeep of Alfa Romeo?

De verkoopactiviteiten van Vireo Auto Purmerend worden vanaf het nieuwe jaar voortgezet vanuit Vireo Auto Amersfoort en Vireo Auto Houten. Op minder dan een uur rijden of direct online via www.vireoauto.nl bieden wij u een breed scala aan nieuwe en gebruikte exemplaren van de merken Alfa Romeo, Jeep en Fiat. U bent van harte welkom!