Fiat 500 Elektrisch

Introductie van de "La Prima" uitvoering

De iconische Fiat 500 komt als elektrische versie op een compleet nieuw platform, wat naast een uitstekende actieradius (320 km) ook beschikt over autonoom rijden technologie Level 2. Snelladen is mogelijk, zo heb je binnen 5 minuten alweer ±50 km bereik. De 500e helpt jou om ontspannen op de bestemming aan te komen. 

Proefrit aanvragen Offerte

De elektrische Fiat 500e in detail


DESIGN VANUIT HET HART

De binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal trouw blijven aan zijn verleden: alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen.


GEMAAKT VOOR DE STAD

Het rijbereik tot 320 km volstaat voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer thuis. En bij uitsluitend stadsverkeer, zal het bereik toenemen tot wel 400 km.


EEN ICOON

Sinds 1957. De eerste generatie 500 gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte stadsauto's een cool bezit. De derde zal een nog hoger doel dienen.


BELEEF EEN NIEUWE RUIMTE

Elk detail zal worden ontworpen om een ruimtelijker gevoel te creëren met gebruik van natuurlijke grondstoffen. Breder, langer, comfortabeler. Er zal meer leefruimte zijn dan ooit tevoren.

 

Fiat Elektrisch Modellen 500

De nieuwe «LA PRIMA»

Het begin van een nieuw tijdperk

De Fiat 500 is compleet vernieuwd, met bijvoorbeeld een splinternieuw, geavanceerde 10"-infotainmentsysteem dat het natuurlijke verlengstuk van je smartphone wordt, dankzij het draadloze oplaaddock en de integratie van Apple Car Play & Android Auto. Gecombineerd met een puur design, minder knoppen en basislijnen in het interieur. Het zal de mooiste 500 ooit zijn.

Offerte » Veelgestelde vragen »

Fiat 500e kleuren
Uw lievelingskleur:

De «LA PRIMA» beschikt onder standaard over de volgende luxe

 • Volledige LED koplampen
 • Ledervrije stoelen
 • Adaptive cruisecontrol
 • Lane Centering
 • Traffic Jam Assist
 • 360° Drone View
 • Attention Assist
 • Dodehoekindicator
 • Apple CarPlay
 • Draadloze telefoonlader
 • Incl. 500 Wallbox
 • Snellaadfunctionaliteit

Fiat 500 Elektrisch - Overige mogelijkheden

Fiat 500 Inruilwaarde

INRUILWAARDE WETEN?
Snel & Eenvoudig
_____

Vraag een online inruilvoorstel aan. Binnen enkele minuten heeft u duidelijkheid voor welk bedrag uw auto ingeruild kan worden voor een nieuwe Fiat 500

Inruilvoorstel

Fiat 500 Elektrisch Proefrit

Fiat 500 Leasen

FIAT 500 LEASEN
Private & Full-Operational
_____

Vireo Auto heeft jarenlange ervaring met het (zakelijk) leasen en financieren van Fiat's in elk mogelijke situatie. Vraag gemakkelijk en online een voorstel op maat van jouw situatie op!

Lease Offerte

Veelgestelde vragen over de elektrische Fiat 500

Wat gaat de 500e kosten?

De definitieve prijzen voor de de nieuwe Fiat 500e zullen binnenkort duidelijk worden, maar u kunt zich nu al aanmelden voor één van de 500 genummerde ‘La Prima’-versies. Die lanceringseditie, die uitsluitend leverbaar is als cabrio, krijgt zowat alle denkbare opties mee voor € 37.900.

Hoe snel laadt de volledig elektrische Fiat 500 op?

De Fiat 500 ondersteunt snelladen tot 85kW, waarmee in 5 minuten voldoende te laden zou zijn voor een bereik van 50 kilometer. In 35 minuten kan de lader tot tachtig procent van de accucapaciteit opladen. De gelimiteerde La Prima-versie wordtgeleverd met een Wallbox, die thuis op een stopcontact kan worden aangesloten en dan een laadvermogen van 2,3kW biedt. In de toekomst is een upgrade naar 7,4kW mogelijk en dan is de auto in 6 uur volgeladen.

Wanneer kan ik in de 500e rijden?

De introductie is gepland voor oktober 2020. Meer informatie volgt nog. Op dit moment is alleen de zeer rijke «LA PRIMA» te reserveren. 

Hoever kom ik met een acculading?

De Fiat 500E is voorzien van een 119 pk sterke elektromotor. Deze wordt gevoed door een 42 kWh batterij. Daarmee is het mogelijk om 320 km (WLTP) te halen op één volle accu. Het rijbereik tot 320 km zal volstaan voor het dagelijkse stadsverkeer: naar het werk, de sportschool en weer naar huis. En bij uitsluitend stadsverkeer, kan het bereik volgens Fiat toenemen tot maar liefst 400 km.

 
[ X ]
Fiat Hybrids

Fiat 500 Elektrisch!

De Fiat Hybrid modellen zijn 20% zuiniger, zonder in te hoeven leveren op luxe en comfort.
Ja, graag! Eerst een offerte

balk-module