Eenvoudig in 4 stappen

1. Kies uw auto

Heeft u een auto uit onze voorraad gevonden? Laat dan een reactie achter en wij nemen gelijk contact met u op voor het plannen van een videogesprek.

2. De virtuele bezichtiging

Via Skype, Whatsapp of een andere applicatie bekijkt u de auto van dichtbij. Is de auto naar wens, dan maken wij graag een offerte en taxeren de inruilauto op afstand.

3. Proefrit en taxatie aan huis

Bent u akkoord met onze offerte? Dan komen wij graag bij u langs voor een proefrit aan huis of bij uw bedrijf. De inruilauto kunnen wij dan ook fysiek taxeren. 

4. Gefelicteerd met uw keuze!

Bent u volledig tevreden over de auto, dan feliciteren wij u graag met een virtuele handdruk. Uiteraard komen wij uw auto bij u thuis afleveren. 

 

Vireo_Auto_500_2

De beste occasions

Een gebruikte autokopen bij Vireo Auto betekent zekerheid van de officiele dealer. Onze strenge inkoopnorm zorgt ervoor dat u nog jaren rijplezier heeft. 

Onze occasions zijn standaard voorzien van 6 maanden Bovag garantie, nieuwe APK en een afleverbeurt. Daarnaast kunt u kiezen voor een van onze servicepakketten en uw auto voorzien van bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt en uitgebreide garantie tot wel 24 maanden.

Bekijk alle occasions