Wat is niet inclusief bij privé lease?

vireo-auto-prive-lease-brandstof

vireo-auto-prive-lease-boete

vireo-auto-prive-lease-wasbeurt


Brandstof

 
Bekeuringen
 
Wassen

Privé een auto leasen - idealer wordt het niet!

U regelt de brandstof, wij doen de rest

Vireo Auto biedt ook Private Lease aan. En dat heeft zo zijn voordelen. Ontdek het gemak van autorijden met alles inclusief tegen een vast laag maandtarief.

Vireo Auto is gefocust op innovatie. Zo zijn wij altijd op zoek naar producten en diensten die u het leven makkelijker maken.

Privé Lease is momenteel erg populair. Het biedt u dan ook tal van voordelen. U rijdt privé namelijk al een splinternieuwe auto tegen een vast laag maandtarief. Naar onderhoud, reparaties, nieuwe banden, wegenbelasting en verzekeringen hoeft u dan ook niet meer naar om te kijken.

Een Privé Leaseauto kan ook handige vervanging zijn voor uw eventuele tweede of derde auto. Zeker omdat bij een wat oudere auto enorm hoge en onverwachte garagerekeningen kunnen ontstaan. Met Privé Lease van Vireo Auto weet u exact wat u per maand betaald. Er blijft voor u nog maar één ding over om hiernaast te doen, en dat is tanken.

Vireo-Auto-Privé-Lease-veelgestelde-vragen-banner.png

Alle voordelen van privé lease op een rijtje

Mede dankzij de vele voordelen die Stern Private lease biedt kunt u jarenlang zorgeloos van uw auto genieten. Hierbij alle voordelen voor u op een rijtje:

Veelgestelde vragen over privé leasen

Is privé Lease bij vireo Auto duurder dan zelf een auto aanschaffen?

De kosten van privé Lease kunnen eenvoudig vergeleken worden met de werkelijke kosten van het eigen autobezit op www.anwb.nl/autokosten, onder het kopje ‘autokosten’. Bij de calculatie moet met de onderstaande onderdelen rekening worden gehouden:

  • De kosten van een verzekering
  • Kosten van de wegenbelasting
  • Kosten van reparatie, onderhoud en vervanging van banden
  • Internationale pechhulp (mobiliteitsgarantie)
  • Afschrijving van de auto

Wat is cashback bij inruil?

Wanneer u er voor kiest om particulier een auto te leasen bij Vireo Auto, kunt u evengoed uw huidige auto inruilen. Wij nemen de inruilauto direct van u over. Uw huidige auto betalen wij cash uit. Oftewel: cashback! Het geld staat binnen 2 dagen na aflevering op uw rekening.

Betaal ik nog afleverkosten bij privé lease?

U verricht een aanbetaling voordat u de auto ophaalt. Hiermee voldoet u kosten voor het rijklaarmaken.

Welke modellen kan ik particulier leasen bij Vireo Auto?

Bij Vireo Auto kunt u kiezen voor vele privé lease acties. Vireo Auto voert 8 merken, u heeft de keuze uit een Fiat, een Alfa Romeo, een Lancia, een Jeep, een Abarth, een Subaru of een Mitsubishi. Onder andere de Fiat Panda, de 500 cabriolet en de Mitsubishi Space Star. Interessant is dat de Panda al particulier te leasen is vanaf 199 euro per maand inclusief btw!

Kan ik een proefrit maken?

Bij de Vireo Auto kunt u vooraf een proefrit maken door deze online aan te vragen. Klik op de button "Proefrit" op de modelpagina van uw gewenste auto en vul het formulier in. Zo weten wij direct om welke auto het gaat en wordt u teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Waar kan ik mijn privé lease auto ophalen?

Vireo Auto heeft 7 vestigingen in Noord-Holland en Utrecht. Uw auto haalt u op in Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Bussum, Amersfoort Utrecht of Houten. Ook is het in overleg mogelijk dat wij de privé lease auto bij u thuis afleveren.

Betaal ik bijtelling bij privé lease?

Nee, wanneer u de auto particulier leaset betaalt u geen bijtelling zoals bij een gekochte of geleasete auto van de zaak.