stern-mobiliteit

One-stop-shopping

Vireo Auto is onderdeel van de Stern Groep. Uniek! Als Stern dealer kan zij daadwerkelijk one-stop-shopping bieden. Met nieuwe en gebruikte, personen- en bedrijfswagens, autoleasing, verhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financieringen, autoverzekering en nog meer.

stern-financiering

Particuliere of zakelijke autofinanciering

Besteed u de investering in uw nieuwe auto graag uit? Dan biedt Vireo Auto u graag de mogelijkheid om uw auto te financieren. Wij informeren u uitgebreid over de opties met betrekking tot de duur van de autofinanciering en de mogelijkheden om het maandbedrag zo laag mogelijk te houden. Denk bijvoorbeeld aan een aanbetaling of een slottermijn. Eerst zult u de auto naar uw wens moeten zoeken. Deze vindt u bij Vireo Auto.

Zoek een auto

stern-zakelijk

Autoleasing

Met autoleasing van Vireo Auto Stern blijft u altijd mobiel. Financial, short en full operational lease. Wij maken graag een voorstel op maat. Het grootste voordeel van leasen bij Vireo Auto Stern is dat u profiteert van ons inkoopvoordeel. Daarbij nemen de administratieve zaken u graag uit handen en zijn wij flexibel in het overnemen van uw huidige auto(‘s).

Informatie aanvraag »

stern-schadeherstel

Autoschadeherstel

Vireo Auto heeft als Stern dealer een professionele schadeherstel afdeling in eigen huis. U kunt uw auto vertrouwd afgeven bij een van onze 6 vestigingen, wij verzorgen de afhandeling. Van de taxatie tot aan de vakkundige reparatie.

Contact »

stern-verhuur

Autoverhuur

Zowel voor de zakelijke als particuliere markt biedt Vireo Auto mobiliteitsoplossingen voor korte periodes. Gaat u verhuizen of op vakantie? Vireo Auto verhuurt personen- en bedrijfswagens voor iedere klus.

Informatie aanvraag »

Autoverzekering

Een auto is een kostbaar bezit. Een goede dekking met heldere voorwaarden is belangrijk. Vireo Auto biedt u graag maximale zekerheid binnen uw financiële mogelijkheden. Heldere, maar vooral aangename voorwaarden staan centraal bij de Stern autoverzekering bij Vireo Auto.

Verzekeringsofferte »

stern-bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Vireo Auto is dealer van Fiat Professional bedrijfswagens. Als Stern dealer kunnen wij een maatwerk pakket aan aanvulllende, waardevolle dienstverleningen bieden. Onder andere de inrichting van uw bedrijfswagen. Een specialistische klus die wij graag voor u uit handen nemen.

Bedrijfswagen zoeken »

stern-onderhoudscontract

24 maanden occasiongarantie

Vireo Auto hanteert een streng inruil- en inkoopbeleid als het om gebruikte wagens gaat. Een tweedehands auto kennen wij dan ook veelal het SternGarant label toe, waarmee u profiteert van 2 jaar garantie.

Bekijk de garantie auto’s