stern-private-lease

Private Lease

Met Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Auto. Met een uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. 

Bekijk ons aanbod »

stern-zakelijk-leasen

Schadeherstel

Onze specialisten kennen uw auto en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met originele onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de voorschriften. 

Meer informatie »

stern-zakelijk-leasen

Zakelijk Leasen

De full operational leaseovereenkomsten bij Vireo Auto zijn er om u te ontzorgen. Wij adviseren u graag de beste vorm voor uw situatie. Uiteraard met de beste kwaliteit. 

Offerte aanvragen »

stern-signing

Stern Signing

Voor alles omtrent autobestickering, wrapping en voertuigreclame kunt u terecht bij ons. Naar wens ontworpen en professioneel geplakt op ieder voertuig.

Meer informatie »

stern-contact

SternTec

Naast een uitgebreide keuze aan standaard uitrusting leveren wij maatwerk. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale voertuig

Meer informatie »

stern-zakelijk-leasen

Occasiongarantie

Met de aanvullende garantie voor uw auto bent u ook na het verstrijken van de fabrieksgarantie beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. U wilt toch ook graag lang zorgeloos rijden? 

Meer informatie »

stern-financieren

Financiering

Wilt u uw spaargeld niet aanspreken of heeft u een andere reden om uw nieuwe auto per maand te betalen? Via Vireo Auto regelt u altijd een maatwerk financiering. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen »

stern-contact

Persoonlijk contact

Bekijk hier op welke manieren u contact met ons op kunt nemen. Ook kunt u hier gemakkelijk en online een showroom- of werkplaatsafspraak maken.

Contactmogelijkheden »

stern-zakelijk-leasen

Onderhoudscontract

Weet precies waar u aan toe bent met een onderhoudscontract. Één vast, laag maandbedrag voor de reparatie, het dealeronderhoud en de autobanden. Zo geniet u optimaal van uw auto.

Offerte aanvragen »

stern-verzekering

Verzekeringen

In samenwerking met Stern Groep en Schadeverzekering-Bovemij bieden wij verzekeringen aan met unieke voordelen zoals de 3 jaar nieuwwaarde of 3 jaar occasionwaarde regeling.

Meer informatie »