Disclaimer

Stern spant zich in om informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Stern is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan. Deze website kan links naar andere websites bevatten. Stern heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM, kosten rijklaarmaken, leges en verwijderingsbijdrage. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Prijswijzigingen en type- / zetfouten voorbehouden. Vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden bij de verkoper. Prive lease is een operationele lease met maandelijkse facturering exclusief brandstof bij SternLease. Genoemde lease prijzen zijn vanaf prijzen. Voor de voorwaarden zie www.ikleaseprive.nl of vraag de verkoper. Bovenstaande acties niet i.c.m. eerdere aanbiedingen en andere kortingen. Bekijk ook onze algemene voorwaarden


Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Stern worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.