Kopen vanaf

€ 17.290

Private lease

€ 287

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat 500

De Fiat 500 is al jaren de populairste driedeurs stadsauto met een uniek Italiaans retro-design. Het is een kleine Italiaanse auto, maar wel van wereldformaat. De Fiat 500 is al tijden in Nederland verkrijgbaar, maar heeft zich doorontwikkeld tot de auto die hij vandaag is. Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Met alle moderne technologie is de Fiat 500 helemaal klaar voor al jouw avonturen. Airco, Bluetooth, multifunctioneel stuurwiel en Apple Carplay zijn allemaal binnen handbereik. 

Vind hieronder de uitvoering die bij je past of vind de Fiat 500 van je dromen in onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Fiat 500 uitvoeringen

Fiat 500 - Club - page image

Fiat 500

Hybrid

Kopen vanaf

€ 17.290


  • Apple Carplay & Android Auto
  • Cruise Control
  • 7 inch touchscreen
  • 15 inch velgen
Fiat 500 - Dolcevita

Fiat 500

Hybrid Dolcevita

Kopen vanaf

€ 19.970


  • 15 inch lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren achter
  • Techno-lederen Stuurwiel met Audiobediening
  • UConnect 7 inch touchscreen met Bluetooth, DAB & USB
  • Apple CarPlay & Android Auto
Fiat - 500 RED - page image

Fiat 500

Hybrid RED

Kopen vanaf

€ 20.990


  • 15” lichtmetalen velgen ‘lounge’
  • Uniek voor (Red) ontworpen interieur 
  • (Red) uitingen op de velgen 
  • B-stijlen en in de grille 

Elektrich rijplezier: hoge korting op een gloednieuwe Fiat 500e!

Profiteer nu van een geweldige kans en krijg tijdelijk meer dan € 6.000 korting bij aanschaf van een nieuwe Fiat 500e uit voorraad! Je betaalt geen € 36.700, maar € 30.520 voor een gloednieuwe, elektrische auto. Hier komt nog eens extra € 2.000 overheidssubsidie bovenop. Zo rijd jij deze zomer inclusief subsidie voor slechts €28.520 in je eigen Fiat 500e!

Ervaar de elektrische Fiat 500e tijdens een proefrit in één van onze showrooms of kom langs bij een Fiat-dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt voor vrijblijvend advies.

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat 500.  

Ervaar het zelf bij Hedin Automotive

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat 500 zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Hedin Automotive vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

Nieuwe hybride technologie

Rijden is aantrekkelijker dan ooit door de nieuwe hybride technologie. Het brandstofverbruik ligt 20% lager en ook de CO2 uitstoot is flink verlaagd. Een auto met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals onbelemmerde toegang tot milieuzones. 

De Fiat 500 op voorraad: nieuw en tweedehands

Wist je dat Hedin Automotive een grote voorraad Fiat 500's heeft klaar staan? Deze nieuwe en tweedehands modellen hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden waardoor er gegarandeerd iets voor je tussen zit. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion ontvang je een leven lang gratis APK!

Hedin Automotive is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500

Wat kost de Fiat 500?

De Fiat 500 is nieuw te bestellen vanaf € 16.990 maar wij hebben vaak extra rijk uitgeruste voorraadmodellen die we met extra voordeel kunnen aanbieden. 

In welke uitvoeringen is de Fiat 500 verkrijgbaar?

De Fiat 500 is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Namelijk de Cult, Club, Dolcevita en (RED).

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat 500?

Je krijgt vijf jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie, aangevuld met drie jaar extra fabrieksgarantie. Deze garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.