Kopen vanaf

€ 50.400

Private lease

€ 708

Business lease € 663

€ 618

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Alfa Romeo Giulia 

De Alfa Romeo Giulia straalt Italiaanse elegantie uit. Het verfijnde exterieur gaat perfect samen met het interieur dat is ontworpen met een oog voor detail. Stap in de Alfa Romeo Giulia en beleef een alles overtreffende rijervaring door zijn efficiente high-performance motoren. Ontdek het nu zelf en kom langs in een van onze showrooms.

Alfa Romeo Giulia uitvoeringen

De iconishe GT Junior

Eind jaren 60 introduceerde Alfa Romeo een junior-versie van de Giulia Sprint GT. Deze sportieve Coupe wordt opnieuw tot leven gebracht door de Alfa Romeo stelvio GT Junior en de Alfa Romeo Giulia GT Junior. Allebei de modellen zijn standaard verkrijgbaar met de iconische okergele lak. De opvallende kleur in combinatie met de zwarte details zorgt voor een geweldige uitstraling. 

Limited Edition: De Giulia 6C Villa d’Este

Deze speciale editie van de Alfa Romeo Giulia is geïnspireerd door de sierlijkheid van de eerste naoorlogse Alfa Romeo's. Voornamelijk is de iconische Alfa Romeo 6C 2500 SS uit 1939 dé inspiratiebron geweest bij het ontwikkelen van de vernieuwde heritage edition. Het eerste wat dan ook opvalt bij de Villa d’Este editie is de exclusieve lakkleur die ook werd toegepast op de Alfa Romeo 6C 2500 SS.

De vernieuwde Villa d’Este editie is uiteraard uitgerust met moderne specificaties, met een knipoog naar het verleden. Zo is de speciale heritage editie uitgericht met 19-inch lichtmetalen velgen, verchroomde sierlijsten rond de zijruiten, sportieve achterbumper met twee glanzende zwarte uitlaten en de nieuwste Bi-Xenon adaptive headlight.

Uiteraard is ook het interieur van de Giulia 6C Villa d’Este van alle comfort en luxe voorzien. De hoofdsteunen en het dashboard zijn versierd met het geborduurde logo van de 6C Villa d’Este, de stoelbekleding is van hoogwaardig beige leder met details van hout en door de gehele auto is een Harman Kardon sound system doorgevoerd.

Downloads

Wil je alles weten over de Alfa Romeo Giulia? Download eenvoudig de online brochure en prijslijst. Hierin vind je informatie over de details, de verschillende uitvoeringen, de opties en bijbehorende prijzen.

Ervaar de Giulia bij Hedin Automotive

Benieuwd hoe de Alfa Romeo Giulia rijdt? Kom dan naar één van onze Hedin Automotive vestigingen of maak direct online een afspraak voor een proefrit.

Typisch Italiaans vakmanschap

De Alfa Romeo Giulia is een Italiaanse sport sedan in een maatpak. Hij is standaard uitgerust met automaat en achterwielaandrijving. Met de krachtige motor van 200 pk rijd je eenvoudig overal naar toe. Rijplezier gegarandeerd.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

 

 

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Giulia

Is de Alfa Romeo Giulia ook leverbaar met een automaat?

De Alfa Romeo Giulia is standaard voorzien van een automatische 8-traps transmissie. 

Waar bestaat het Summer Pack uit?

Het Summer Pack bestaat uit:

  • AQS-functie (Air Quality System)  
  • USB-aansluiting achter  
  • Ventilatieroosters achter  
  • Voorruit in warmtewerend glas  
  • Koelvak op dashboard 

Wat betekent ADAS en waar bestaat dit uit?

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Deze bestaat uit: 

  • Driver Assistance Pack 
  • Automatic High Beam (schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht)  
  • Automatisch dimmende buitenspiegel  
  • Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel 
  • Active Blind Spot Assist 
  • Lane Assist 
  • Traffic Sign Recognition  
  • Driver Attention Assist
  • Adaptive Cruise Control