Helaas, de actie is verlopen!

Deze actie is momenteel is niet meer geldig. Uiteraard helpen wij u graag verder.

Bekijk hier de huidige acties

 

De Fiat Panda en Punto in de actie!

Zowel de Fiat Panda als de Fiat Punto worden wel heel voordelig aangeboden. Bekijk snel de onderstaande acties. Twijfelt u nog? Kom langs bij één van onze vestegingen en dan helpen u graag verder. Misschien even proefrijden? Of de mogelijkheden overleggen met de verkopers onder het genot van een kopje koffie? U bent van harte welkom. 

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

 

DE FIAT PUNTO

De Fiat Punto is een van de meest complete auto’s in zijn segment. Z’n fraaie Italiaanse uiterlijk en scherpe prijs maken hem extra aantrekkelijk. Tijdelijk betaal je voor de Fiat Punto POP incl. airconditioning slechts € 11.995. Profiteer nu van deze bijzonder scherpe aanbieding.

Bekijk de Fiat Punto 

 

DE FIAT PANDA

De Fiat Panda is nu wel heel aantrekkelijk. Voor slechts € 10.995 rij je in deze compacte en flexibele auto die standaard voorzien is van airconditioning. Daarbij wordt de Fiat Panda TwinAir Turbo 80 Edizione Cool gratis uitgerust met een Dualogic-automaat t.w.v. € 1.000 voor onbezorgd rijplezier!

Bekijk de Fiat Panda 

vireo-auto-waardecheck

Disclaimer

De actie Fiat Panda met gratis automaat is geldig op Fiat Panda TwinAir Turbo 80 Edizione Cool modellen. De Fiat Panda TwinAir Turbo 80 Edizione Cool is nu zonder meerprijs uitgerust met een Dualogic-automaat t.w.v. € 1.000. De actie Fiat Punto inclusief airconditioning tijdelijk voor € 11.995 is geldig op de Fiat Punto Pop modellen .

De acties zijn geldig t/m 31 juli 2016, de auto dient ook uiterlijk 31 juli 2016 geregistreerd te zijn. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De genoemde vanaf prijs van € 11.995 voor de Fiat Punto is gebaseerd op de Fiat Punto Pop van € 12.995 minus € 1.000 korting. Op de Fiat Punto Edizione Cool & Lounge modellen geldt een korting van € 1,500 euro.

FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op de website www.fiat.nl of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital Nederland B.V doen ontstaan.

 

Waarom Vireo Auto

 
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Binnen 7 dagen rijden mogelijk
  • Dagelijks tot 23.00 uur bereikbaar
  • Officieel dealer van 7 merken
  • Onderdeel van de Stern Groep
 

Uitstekend

8.6 / 10

 

Klanten geven Vireo Auto een

Gebaseerd op 3500+ recensies

Klantenvertellen

Powered by Klantenvertellen

 
Fiat-panda-stuur.jpg
Fiat-panda-interieur.jpg