Fiat Punto 85 pk Savali tuning 

Standaard: 83 pk - 135 Nm --> Savali chiptuning: 102 pk - 172 Nm

Fiat Punto 100 pk Savali tuning 

Standaard: 100 pk - 132 Nm --> Savali chiptuning: 115 pk - 182 Nm

Savali = handgeschreven software

savali-motortuning

Veel gestelde vragen Savali tuning

Vermogen en koppel: hoe werkt het?

In de wereld van motortuning lijkt motorvermogen of het aantal pk’s heel belangrijk. Vaak lijkt het recht van de grote getallen te gelden, echter vaak ook blijken deze grote getallen niet te kloppen en om marketing technische redenen overdreven. Wat is nu eigenlijk motorkoppel en motorvermogen, en wat voel je er van? Heel simpel gezegd komt het er op neer dat het motorkoppel de trekkracht van de motor is, en dat je dat dus voelt aan hoe hard je in je stoel gedrukt wordt, en dat het motorvermogen het vasthouden van deze trekkracht is, hoe lang je dus hard in je stoel gedrukt wordt. kort samengevat: motor koppel is dus de trekkracht, en motorvermogen heb je nodig voor snelheid.

Lees hier meer over motorvermogen en koppel

Mijn auto staat niet op de site, is er wel tuning mogelijk?

Wanneer uw auto niet op onze website staat wil het niet per definitie zeggen dat wij er geen tuning mogelijk voor aanbieden. Aangezien wij onze software handmatig schrijven zijn er zeer veel mogelijkheden. Naast de chiptuning bieden wij ook nog onze EGR aanpassingen voor veel type auto's aan. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag en vrijblijvend.

Klik hier voor een informatie aanvraag

Hoelang duurt het uitvoeren van de chiptuning?

Het uitvoeren van de Savali chiptuning neemt over het algemeen ongeveer 2 uur in beslag. U kunt hier in onze wachtruimte tijdens de afspraak op wachten. Vireo Auto heeft eventueel ook een gratis leenfiets voor u beschikbaar zodat u in de tussentijd bijvoorbeeld even een boodschap kunt doen. Tegen betaling is er ook een vervangende auto voor u beschikbaar.

Klik hier om een afspraak te maken 

Waar vind ik het laatste Savali nieuws?

Het laatste Savali nieuws vindt u in onderstaand overzicht afkomstig vanuit onze onze Facebook pagina. Daarnaast kunt u zich via de Savali homepage inschrijven voor de Savali nieuwsbrief en kunt u op onze pagina persberichten een kleine greep vinden van perberichten uit het verleden.

 

Hoe zit het met garantie en uitstoot?

Bepalingen met betrekking tot garantie en uitstoot:

 • Onze tuning is altijd door en door getest op onze demo’s.
 • Onze tuning is niet zichtbaar voor de importeur, fabrikant of leasemaatschappijen.
 • Savali is onderdeel van Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep. Wij verzorgen zelf eventuele garantie aanvragen. 
 • Wij zien getunede auto’s vaak jaren terug in de werkplaatsen voor onderhoud, daardoor kunnen wij heel goed monitoren wat een tuning op lange termijn doet. 
 • Door onze methode van tunen (tabellen in tact laten, en begrenzers omhoog zetten) blijft bij gelijk gebruik het brandstof verbruik, en dus CO2 uitstoot, en uitstoot van schadelijke uitlaatgassen identiek.
 • Wij hebben een proefperiode waarin je de tuning een paar weken mag proberen, als je het dan niet de moeite waard vindt, dan krijg je je geld terug. Ook kan in die periode de tuning op maat worden bijgesteld.
 • In het geval van een nieuw type motor of auto, halen we er niet het maximale uit. Als na verloop van tijd blijkt dat er geen problemen zijn doen we er geleidelijk aan een schepje bovenop. Als het verschil tussen de eerste en laatste versie vrij groot is, kan het zijn dat we je benaderen voor een gratis update.

Vraag ons hier naar alle specifieke voorwaarden

Wat maakt Savali nu eigenlijk uniek?

WERKWIJZE

Onze methode van tunen houdt in dat we tegenwoordig vooral de in de fabriek geprogrammeerde tabellen in tact laten, en dat we ingestelde begrenzers omhoog zetten. Deze tabellen zijn ingevuld met in laboratoria onder exacte omstandigheden bepaalde waardes. Savali voert de tuning altijd handmatig uit waar het in de branche gebruikelijk is om met voorschreven uniforme codes te werken. Aangezien iedere auto weer anders is zal niet alleen het resultaat van de tuning beter zijn, maar de motor ook gewoonweg beter lopen. Daarnaast is Savali Tuning onderdeel van Vireo Auto wat valt onder het beursgenoteerde SternGroep. U doet dus zaken met een vertrouwde en solide organisatie.  

Klik hier voor meer informatie over het merk en onze werkwijze 

contact-savali

Punto
stern_savali_wmerk_r (2)

+20 pk 
+40 Nm

Tuning vanaf € 480,- 

Offerte

Bekijk prijslijst

Zekerheden van Savali Tuning 
 • Onderdeel van een officiële dealer keten
 • Decennialange ervaring
 • Software wordt handgeschreven
 • Garantie, vraag ons naar de voorwaarden
 • 2 weken op proef
 • Niet tevreden? Geld terug
 • Ook voor lease auto's
 • Eigen vermogensbank

Goed

8.5 / 10

 

Klanten geven Vireo Auto een

Gebaseerd op 3000+ recensies

Klantenvertellen

Powered by Klantenvertellen

 

Hoofd fiat dealer

Algemeen2