Er zijn twee manieren van werken: amateuristisch en professioneel. Fiat professional heeft nu de Pro Deals. Extra scherpe deals op een complete lijn bedrijfswagens voor de echte pro’s. Krachtig, zuinig, ruim, praktisch en compleet. Gebouwd en uitgerust om het beste werk te leveren. Elke werkdag weer! En bovendien, met de ongeëvenaard gunstige Pro Deals zeer bereikbaar vanaf €7.250 of € 89 per maand. Gaat u voor de luxere Pro Edition, of voor de praktische Easy Pro versie? De keuze is aan u.

Fiat Fiorino Pro Deals

  

Fiat Fiorino - Easy Pro

De Fiorino Easy Pro is door zijn compacte formaat in combinatie met een efficiënte benzinemotor ideaal voor de ondernemer uit de stad. U beschikt over 2,8m3 aan laadruimte voor een € 7.250,- vanafprijs of € 89,- per maand*. Hiermee is de Fiat Fiorino de goedkoopste in zijn klasse.

Bekijk dit model » Proefrit »

 

Doblo Cargo - Pro Deals 

De Fiat Doblo Cargo Easy Pro heeft een efficiënte 1.4 benzinemotor en wordt gekenmerk door de combinatie lage tildrempel en Bi-link-achteras voor een ongeëvenaard rijcomfort. U beschikt over 5,4m3 aan laadruimte voor een € 9.500,- vanafprijs of € 119,- per maand*. Ook verkrijgbaar als Pro Edition (1.6l Multi-jet) voor een € 11.890,- vanafprijs of €145,- per maand*. 

Bekijk voorraad » Proefrit »

Fiat Doblo Cargo Pro Deals

Fiat Doblo Cargo Pro Deals

  

Fiat Talento - Pro Deals bij Vireo Auto

De Fiat Talento Pro Edition wordt gekenmerkt door een doorlaadmogelijkheid van maar liefst 4,15 meter in combinatie met extra comfort in de vorm van o.a. touchscreen-navigatie, cruise control, elektrische ramen en airconditioning. U beschikt over 8,6m3 aan laadruimte voor een € 16.995,- vanafprijs of € 209,- per maand*. 

Bekijk voorraad » Proefrit »

 

 

Fiat Ducato - Pro Deals bij Vireo Auto

De Ducato Pro Edition is de krachtpatser van Fiat Professional. Gekenmert door zijn grote laadcapiciteit in combinatie met extra comfort in de vorm van o.a. touchscreen-navigatie, cruise control, parkeersensoren en automatische airconditioning. U beschikt over een enorme laadruimte voor slechts een € 17.995,- vanafprijs of € 219,- per maand*. 

Bekijk voorraad » Proefrit »

Fiat Ducato Pro Deals