Zoals u weet zijn er twee manier van werken: amateuristisch en professioneel. Als echte pro profiteert u nog dit jaar van de Eindejaarsdeals van Fiat Professional bij Vireo Auto. Bovendien krijgt u in heel december een GRATIS OUDEJAARSLOT bij een offerte!*.

KIES DE BEDRIJFSWAGEN DIE BIJ UW SITUATIE PAST
Wordt het een nieuwe Ducato, Talento, Doblò? Hieronder vind u de gelimiteerde Pro Edition serie. Standaard zeer rijk uitgerust tegen een zeer scherpe prijs. Direct uit voorraad leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Doblo Cargo - Pro Edition

De Fiat Doblò staat bekend om zijn ongeëvenaarde rijeigenschappen. Met een laadcapaciteit tot 1.000 kg en een laadvolume tot 5 m3 heeft de Doblò de beste papieren in zijn klasse. De echte professional profiteert nu van de DOBLÒ PRO EDITION. Extra rijk uitgerust tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar wacht niet te lang, deze Pro Edition is slechts tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 11.890 of  € 145 per maand*. 

Online offerte » Proefrit »

Fiat Doblo Cargo Pro Deals

Fiat Doblo Cargo Pro Deals

  

Fiat Talento - Pro Edition

De Fiat Talento Pro Edition wordt gekenmerkt door een doorlaadmogelijkheid van maar liefst 4,15 meter in combinatie met extra comfort in de vorm van o.a. touchscreen-navigatie, cruise control, elektrische ramen en airconditioning. U beschikt over 8,6m3 aan laadruimte voor een € 16.995,- vanafprijs of € 209,- per maand*. 

Online offerte » Proefrit »

 

Fiat Ducato - Pro Edition

De Ducato Pro Edition is de krachtpatser van Fiat Professional. Gekenmert door zijn grote laadcapiciteit in combinatie met extra comfort in de vorm van o.a. touchscreen-navigatie, cruise control, parkeersensoren en automatische airconditioning. U beschikt over een enorme laadruimte voor slechts een € 17.995,- vanafprijs of € 219,- per maand*. 

Online offerte » Proefrit »

Fiat Ducato Pro Deals

 

Hoe kunnen wij u helpen?

 Onze vestigingen  Contact