Fiat Doblo Cargo Pro Deals

  

Doblo Pro Edition

De Fiat Doblo Cargo Pro Edition heeft een efficiënte 1.6 Multi-jet motor en wordt gekenmerk door de combinatie lage tildrempel en Bi-link-achteras voor een ongeëvenaard rijcomfort. U beschikt over een L1H1 voor slechts € 11.890,- vanafprijs of een Financial Lease van € 145,- per maand*. Hiermee is de Doblo Cargo de goedkoopste in zijn klasse.

Voorstel op maat » Proefrit »

Liever persoonlijk contact?
Bel ons op 088 - 292 36 66

 

 

SternTEC

Al sinds 1978 verzorgt SternTec het ontwerp, de levering en de inbouw van bedrijfswageninrichtingen op maat. Van eenvoudige vloeren tot volledig maatwerk met stroomaansluiting. SternTec biedt een totaaloplossing voor elke situatie. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte inrichting. Benieuwd naar deze specialistische oplossingen? Bekijk alle mogelijkheden.

 


Ontdek de andere mogelijkheden

Doblo Vireo

DOBLO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Fiat Doblo, voor de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

ASX Vireo Auto

DOBLO Ontdekken

Meer weten over de Fiat Doblo? De verschillende uitvoeringen en kleuren ontdekken? U leest alle informatie het hier.

Meer informatie »

Space Star Vireo Auto

STERNTEC

SternTec is de professional van de bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudige tot uitgebreide oplossingen en maatwerk.

Meer lezen »

Lees meer over:
Garanties | 
 Afleverpakketten

balk-module

Hoe kunnen wij u helpen?

 Onze vestigingen  Contact 

 

* Disclaimer:
De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 18 tot en met 31 maart via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente en looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.