Mega Lease Actie! Full-Operational

Door de unieke samenwerking met Stern Lease kan Vireo u een uniek aanbod doen! Dankzij ons schaalvoordeel rijdt u direct weg in een nieuwe Ducato vanaf slechts € 307,- per maand all-in (excl. btw). Dit tarief is o.b.v. 60 maanden. In dit leasetarief is het gehele Stern mobiliteitspakket opgenomen met 24/7 pechhulp, reparatie, regulier onderhoud, banden, premie van WA-verzekering + Casco, ongevallen inzittende, rechtsbijstandverzekering en vervangend vervoer.

Persoonlijke offerte »

Fiat Ducato Lease

 

 

SternTEC

Al sinds 1978 verzorgt SternTec het ontwerp, de levering en de inbouw van bedrijfswageninrichtingen op maat. Van eenvoudige vloeren tot volledig maatwerk met stroomaansluiting. SternTec biedt een totaaloplossing voor elke situatie. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte inrichting. Benieuwd naar deze specialistische oplossingen? Bekijk alle mogelijkheden.

 


Ontdek de andere mogelijkheden

DucatoZwart

DUCATO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Fiat Ducato, voor de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Talento Vireo Auto

DUCATO Ontdekken

Meer weten over de Fiat Ducato? De verschillende uitvoeringen en kleuren ontdekken? U leest alle informatie het hier.

Meer informatie »

Ducato SternTEC

STERNTEC

SternTec is de professional van de bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudige tot uitgebreide oplossingen en maatwerk.

Meer lezen »

Lees meer over:
Garanties | 
 Afleverpakketten

balk-module

Hoe kunnen wij u helpen?

 Onze vestigingen  Contact 

 

* Disclaimer:
De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 18 tot en met 31 maart via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente en looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.