Mega Lease Actie! Full-Operational

Door de unieke samenwerking met Stern Lease kan Vireo u een uniek aanbod doen! Dankzij ons schaalvoordeel rijdt u direct weg in een nieuwe Ducato vanaf slechts € 307,- per maand all-in (excl. btw). Dit tarief is o.b.v. 60 maanden. In dit leasetarief is het gehele Stern mobiliteitspakket opgenomen met 24/7 pechhulp, reparatie, regulier onderhoud, banden, premie van WA-verzekering + Casco, ongevallen inzittende, rechtsbijstandverzekering en vervangend vervoer.

Persoonlijke offerte »

Fiat Ducato Lease

 

 

SternTEC

Al sinds 1978 verzorgt SternTec het ontwerp, de levering en de inbouw van bedrijfswageninrichtingen op maat. Van eenvoudige vloeren tot volledig maatwerk met stroomaansluiting. SternTec biedt een totaaloplossing voor elke situatie. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte inrichting. Benieuwd naar deze specialistische oplossingen? Bekijk alle mogelijkheden.

 


Ontdek de andere mogelijkheden

DucatoZwart

DUCATO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Fiat Ducato, voor de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Talento Vireo Auto

DUCATO Ontdekken

Meer weten over de Fiat Ducato? De verschillende uitvoeringen en kleuren ontdekken? U leest alle informatie het hier.

Meer informatie »

Ducato SternTEC

STERNTEC

SternTec is de professional van de bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudige tot uitgebreide oplossingen en maatwerk.

Meer lezen »

Lees meer over:
Extra Garantie | 
 Afleverpakketten

balk-module

 

Hoe kunnen wij u helpen?

 Onze vestigingen  Contact 

 


* Disclaimer:

De actieperiode loopt t/m 31 december 2018. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Financiering via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 3,9% Financial Lease, looptijd 60 maanden, max. slotsom 10%. Het maximaal te financieren bedrag verschilt per model. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

Voorwaarden Oudejaarslot
De actieperiode loopt t/m 31 december 2018. Om in aanmerking te komen voor het Oudejaarslot dient de aanvrager van de bedrijfswagen offerte 18+ te zijn, directeur/eigenaar dan wel beslissing bevoegd voor aanschaf van het wagenpark, reeds in het bezit van een of meerdere bedrijfswagen(s) en in het bezit van een geldig KVK-nummer. Per KVK/onderneming wordt maximaal 1 Oudejaarslot uitgegeven op basis van een volledig ingevulde offerte. De actie betreft een half Oudejaarslot voor de Staatsloterij Oudejaarstrekking 2018. Zolang de voorraad strekt. Het Oudejaarslot is niet van toepassing bij digitale (online) offerte aanvragen, uitsluitend bij papieren offertes op de dealerlocatie dan wel via persoonlijk bezoek van de Fiat Professional verkoopadviseur op locatie van het bedrijf. Loten worden niet opgestuurd en uitsluitend persoonlijk overhandigd. Bij verdenking van misbruik of fraude behoudt Fiat Professional en haar dealernetwerk het recht voor om personen uit te sluiten van deelname zonder opgave van reden en zal aangifte worden gedaan. Indien bewust foutieve gegevens worden ingevoerd of een adres waar aanvrager niet toe bevoegd is, is de aanvrager van de offerte zelf aansprakelijk voor alle schade die hier uit voortvloeit. Medewerkers van FCA Nederland B.V. en haar dealernetwerk zijn uitgesloten van deze actie. FCA Nederland B.V. en haar dealernetwerk is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, voortvloeiende uit of op enige andere wijze verband houdende met het door haar te verstrekken Oudejaarslot. Deelnemer vrijwaart FCA Nederland B.V. en haar dealernetwerk, voor alle mogelijke claims van derden op enige wijze verband houdende met het door haar verstrekte Oudejaarsslot. FCA Nederland B.V en haar dealernetwerk behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen. Aan deze voorwaarden kunnen geen andere rechten worden ontleend, dan hierin aangegeven. Naast deze voorwaarden is het Deelnemersreglement van Staatsloterij bv van toepassing.