Onze Jeep modellen

Jeep-Renegade-Longitude-Stern

Jeep Renegade


Ontdek de wereld in een van de duurzaamste Jeeps ooit. 

Jeep Compass - S - page image

Jeep Compass


Welke route je ook kiest, de nieuwe Jeep Compass voelt zich overal thuis. 

Jeep - Wrangler 4xe - page image - sahara

Jeep Wrangler


Ga geen avontuur uit de weg met deze krachtpatser. Hij kan iedere route aan. 

Jeep 4XE - De nieuwe plug-in hybrides

Met de 4XE-modellen van de Renegade, Wrangler, Compass en Grand Cherokee begint Jeep aan de geëlektrificeerde toekomst. De plug-in hybride modellen hebben een volledig elektrisch bereik tot 53km. Ze laden in minder dan 2 uur volledig op en hebben vierwielaandrijving. Perfect voor de dagelijkse ritten! Bij Hedin Automotive, jouw Jeep-dealer, kun je natuurlijk een proefrit maken in deze modellen.

De karakteristieke Jeep modellen ontdek je bij Hedin Automotive

Heb je je oog laten vallen op een nieuwe Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Wrangler? Goede keuze! Ontdek de stoere modellen van Jeep bij erkend merk-dealer Hedin Automotive. Wij staan voor je klaar met advies en helpen je graag bij het vinden van jouw volgende Jeep!

Bekijk de verschillende Jeep modellen hier online en vraag eenvoudig een proefrit of vrijblijvende offerte aan. Liever de modellen in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze Jeep-vestigingen. Tot snel!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Jeep modellen

Welke Jeep modellen zijn nieuw te bestellen?

Op dit moment zijn de Renegade, Compass, en Wrangler nieuw te bestellen. Maar natuurlijk hebben we ook altijd een interessant aanbod aan nieuwe modellen op voorraad. Onze voorraadmodellen zijn vaak rijk uitgerust en extra aantrekkelijk geprijsd.  

Waar kan ik de brochures / prijslijsten van de Jeep modellen vinden?

Op de modelpagina's kun je de beschikbare prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging.

Heeft Jeep ook elektrische modellen?

Nee, Jeep heeft (nog) geen volledig elektrische modellen. Wel zijn de modellen als hybride verkrijgbaar. 

Welk model van Jeep is het goedkoopst?

De Jeep Renegade is het meest voordelige model van Jeep. Deze is verkrijgbaar vanaf € 27.390. Meer weten? Bekijk de Renegade hier.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Jeep modellen?

Jazeker! Hedin Automotive heeft een aantal tweedehands Jeep modellen voor je klaarstaan. Deze occasions zijn vaak jong gebruikt en altijd van goede kwaliteit. Ontdek ons aanbod tweedehands Jeep modellen hier.