Alfa Romeo MiTo Voorraad

Resultaten 1 tot 2 van 2

De Alfa Romeo MiTo in detail


WAT IS SAVALI TUNING?

Savali staat synoniem voor het tunen van Alfa Romeo's. Met decennialange ervaring in het ontwikkelen en aanpassen van het motormanagement is Savali de expert in het optimaliseren van het vermogen en schakelrepsons. Dit alles met behoud van de fabrieksgarantie.


ONDERSCHEIDEND

Niet alleen de doorgewinterde Alfa Romeo-liefhebbers zullen vallen voor de vernieuwde grille, zwart-lichtmetalen velgen, de carbon-look koplampomlijstingen, de dubbele uitlaatpijpen en de vele andere stijlvolle afwerkingsdetails waarmee de Mito zich onderscheidt van de massa.


ALFA DNA

Het interieur vormt een inspirerende omgeving. De instrumenten zijn volledig gecentreerd rond de bestuurder met alle bedieningselementen binnen handbereik: een simpele aanraking volstaat voor het kiezen van een andere rijmodus tot het bedienen van het infotainmentsysteem.


ADAPTIVE SUSPENSION

Voorzien van een passend onderstel staat de Mito garant voor onbegrensd rijplezier. De Alfa Adaptive Suspension maakt gebruik van schokdempers die zich dankzij een by-passklep automatisch aan de belasting aanpassen, waardoor de bestuurder altijd optimale controle over de auto houdt.