Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.1/5 uit 54 reviews

Best Deals bij Hedin Automotive

Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Meer power of meer comfort? Meer avontuur of meer zekerheid? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een prachtige occasion – je vindt jouw droomauto bij Hedin Automotive.

Van 4 maart tot en met 1 april profiteer je bij Hedin Automotive van de Best Deals: de allerbeste aanbiedingen van onze 28 automerken. We hebben ze allemaal voor je verzameld op de actiepagina.

Alfa Romeo service en onderhoud

Is jouw Alfa toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkende Alfa Romeo dealer staan we graag voor je klaar in onze werkplaatsen. Hier onderhouden en repareren we jouw Alfa met alle nodige vakkennis en originele merk-onderdelen, zodat jouw auto zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Alfa Romeo modellen

Autohart van Nederland

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Die auto met nog meer pk’s waar je al jaren van droomt? Of eentje met meer ruimte voor als je met je kids op vakantie gaat? Of zoek je meer waar voor je geld? Met onze 25 merken op 70 locaties vind je altijd de auto waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Bij Hedin Automotive snappen we namelijk heel goed dat je auto meer is dan een ding dat je van A naar B brengt.

Je auto is het verlengde van je persoonlijkheid en onderdeel van je leven. Wij weten dus wat het met je doet als je een keer zonder zit. Dat het rode lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je te laat bij je meeting komt. Of dat je kinderen niet op tijd bij hun uitwedstrijd zijn. Daarom doen we er meer aan om je snel weer onbezorgd op weg te helpen. Met meer aandacht. Meer service. Meer liefde. Kortom: meer voor jou.

Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Nu in de showroom: Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid

Met zijn nieuwe concept voor sportief rijplezier vormt de Tonale Plug-in Hybrid een mijlpaal in Alfa Romeo’s razendsnelle transitie naar een volledig elektrische range. De Tonale Plug-in Hybride is leverbaar vanaf € 50.900 en te leasen vanaf € 750 excl BTW.

De Tonale is er als Veloce, Ti of Edizione Speciale en is direct uit voorraad leverbaar. Ben jij benieuwd naar de unieke rijeigenschappen van de Tonale? Maak een afspraak voor een proefrit bij een Alfa Romeo-dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt.

Laat de ECU van jouw Alfa Romeo door SAVALI tunen

SAVALI is een apart onderdeel binnen Hedin Automotive en is gespecialiseerd in het tunen van de merken Alfa Romeo, Abarth, Fiat en Jeep. Zoek je voor jouw auto chiptuning of heb je een andere wens met betrekking tot motortuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek meer over de tuning van SAVALI en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - jouw Alfa Romeo specialist

Hedin Automotive is de Alfa Romeo-dealer van de regio Midden- en Noord-Nederland. In onze showrooms staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. In onze vestigingen bieden we je alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een prachtige werkplaats en gezellige lounge. En of jij je auto nu wilt kopen, leasen, verzekeren of financieren. Wij maken het mogelijk. Tot snel op een vestiging. 

Vestigingen van Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Alfa Romeo-dealer voor Midden- en Noord-Nederland. Onze vestigingen zijn gelegen in Alkmaar, Groningen, Houten en Hoogeveen. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Alfa Romeo personenwagens, occasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van het merk Alfa Romeo?

Jazeker. Wij zijn officieel erkend-merkdealer van Alfa Romeo. Je kunt voor nieuwe en tweedehands Alfa Romeo modellen terecht in onze vestigingen in Noord-Holland, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Bekijk hier onze vestigingen.

Verkopen jullie nieuwe Alfa Romeo modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben een aantal Alfa Romeo’s op voorraad staan die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Onze voorraad nieuwe modellen vind je hier.

Ik ben opzoek naar een tweedehands Alfa Romeo. Heeft Hedin Automotive deze?

Uiteraard. Wij hebben een aantal Alfa Romeo occasion voor je klaarstaan, waaronder ook de Giulietta en MiTo. Onze occasions zijn vaak jong gebruikt en altijd in goede conditie. Bekijk de voorraad en vind de tweedehands Alfa Romeo die bij je past.

Mijn Alfa Romeo heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een werkplaatsafspraak?

Voor onderhoud of reparatie aan jouw Alfa Romeo kun je bij onze vestiging in Houten terecht. Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner of neem contact op met een van onze vestigingen.

Kan ik een Alfa Romeo private leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Hier vind je meer informatie over het private leasen van een Alfa Romeo bij Hedin Automotive en kun je direct een offerte aanvragen voor een nieuw model of de voorraad bekijken.

Ik wil een Alfa Romeo zakelijk leasen. Is dat mogelijk bij Hedin Automotive?

Jazeker. Meer informatie over zakelijk leasen bij Hedin Automotive en de actuele voorraad vind je hier.

Waar kan ik de Alfa Romeo-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Onze vestigingen vind je in Noord-Holland, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Vind hier meer informatie over de vestigingen en de contactgegevens.