Overweeg je een elektrische Fiat bedrijfswagen?

Wil je jouw nieuwe Fiat bedrijfswagen financieren?

4.6/5 uit 181 reviews

De Fiat Professional bedrijfswagens

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Hedin Automotive levert het beste onderhoud voor jouw Fiat Professional bedrijfswagen

Het is belangrijk om jou bedrijfswagen in topconditie te houden. Zo voorkom je onnodige kosten en blijft de waarde optimaal behouden. Dus moet er iets gerepareerd worden, wil je hem een grote of kleine onderhoudsbeurt geven of moet hij APK gekeurd worden? Bij Hedin Automotive zorgen onze gespecialiseerde monteurs voor het beste onderhoud aan jouw Fiat Professional bedrijfswagen. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak en kom langs!

Fiat bedrijfswageninrichtingen voor de schilderbranche

Hé schilder, maak jouw Fiat bedrijfswagen compleet! Met een bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive wordt jouw nieuwe of huidige Fiat bedrijfswagen een mobiele werkplek. Geen inbouw of opbouw is te gek. Van stroomvoorziening tot aan het opbergen van ladders en losse spullen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Kies voor tijdsbesparing en efficiëntie. Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de verschillende bedrijfswageninrichtingen.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens

Vanuit de overheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Hierdoor kun je nu nóg voordeliger in een elektrische bedrijfswagen stappen!

Meer weten over deze subsidie, welke elektrische bedrijfswagens in aanmerking komen of wil je een proefrit maken in een van onze elekrische bedrijfswagens? We staan graag voor je klaar in onze vestigingen.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Kies voor een elektrische bedrijfswagen van Fiat Professional

Verduurzaam jouw onderneming en kies voor een elektrische bedrijfswagen van Fiat Professional. Met de e-Ducato van Fiat Professional lever je niet in op kwaliteit, ruimte of gebruiksgemak maar ervaar je wel de voordelen van elektrisch rijden. Met deze Fiat bedrijfswagen rijd je dus emissievrij en bespaar je op onderhoudskosten. Vind direct jouw e-Ducto in onze voorraad of vind meer informatie op de modelpagina. En heb je vragen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar.

Fiat bedrijfswageninrichting bij Hedin Automotive

Heb je specifieke wensen of eisen voor jouw nieuwe Fiat bedrijfswagen? Dromen worden werkelijkheid dankzij onze specialisten van Hedin AutomotiveTec. Zo wordt jouw Fiat bedrijfswagen zo optimaal mogelijk ingericht en uitgerust met dat wat jij nodig hebt. Dus ben je opzoek naar speciale sidebars of een op maat gemaakte indeling? Wij regelen het.

Bestickering van jouw Fiat bedrijfswagen

Een Fiat bedrijfswagen is jouw visitekaartje. Met de bestickering van Hedin Automotive Signing zorgen wij er voor dat Fiat bedrijfswagen een unieke uitstraling heeft. Lever je ontwerp kant en klaar bij ons aan of zet onze specialisten met jouw huisstijl aan het werk en maak je Fiat bedrijfswagen écht eigen.

Hedin Automotive is jouw Fiat Professional bedrijfswagen specialist

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat Professional bedrijfswagen? De keuze is reuze, dus we helpen je graag bij het vinden van een Fiat bedrijfswagen die bij jou en jouw bedrijf past. Onze Fiat specialisten hebben jarenlange ervaring in de bedrijfswagenmarkt en denken met jou mee in maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van een Fiat bedrijfswagen, een eventuele financiering of leaseconstructie, bedrijfswageninrichting of het onderhoud aan jouw belangrijkste bedrijfsonderdeel: bij Hedin Automotive zijn we je graag van dienst!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?

Veelgestelde vragen over Fiat Professional bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Welke Fiat bedrijfswagen modellen zijn er leverbaar?

Bij Hedin Automotive vind je alle bedrijfswagens van Fiat. Zo hebben we de Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Talento, Fiat Ducato en de volledig elektrische Fiat e-Ducato in ons assortiment. Hier vind je een overzicht van alle Fiat bedrijfswagens.

Kan ik voor onderhoud aan mijn Fiat bedrijfswagen bij Hedin Automotive terecht?

Zeker! Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar en zorgen ervoor dat jij altijd kunt vertrouwen op je bus. Maak online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Ik wil een Fiat bedrijfswagen leasen of financieren. Kan dat?

Ja, dat kan. Bij onze voorraadmodellen kun je de verschillende mogelijkheden vinden en gemakkelijk een offerte aanvragen. Daarnaast kun je bij een Fiat-vestiging van Hedin Automotive bij jou in de buurt informeren naar alle verschillende mogelijkheden. Samen vinden we een oplossing die het beste past bij jouw wensen en bedrijf.

Hebben jullie ook Fiat bedrijfswagens op voorraad staan?

Jazeker, een heleboel zelfs! Wij hebben een grote voorraad bedrijfswagens waar je direct in kunt wegrijden, zowel nieuw als occasion. Onze voorraad Fiat bedrijfswagens vind je hier.

Heeft Fiat elektrische bedrijfswagens?

Ja, Fiat biedt de elektrische e-Ducato aan. Een grote krachtpatser. Meer informatie over de Fiat e-Ducato vind je hier.

Kan ik mijn Fiat bestelwagen ook door Hedin Automotive laten inrichten?

Jazeker! Hedin Automotive heeft een speciale afdeling die niets anders doet dan het inrichten van bedrijfswagens. Van een simpele betimmering van de auto tot kasten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn Fiat bedrijfswagen ook door Hedin Automotive laten bestickeren?

Ja, ook dit kan Hedin Automotive voor je regelen. Maak van jouw Fiat bedrijfswagen een uniek visitekaartje door hem volledig of gedeeltelijk te laten bestickeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.