Helaas is de Fiat Qubo niet meer nieuw leverbaar in Nederland. Wel kunt u de Qubo nog als occassion krijgen, bekijk hier onze occassion voorraad 

Functioneel: Fiat Qubo

De Fiat Qubo kan zowel op benzine als aardgas rijden, wanneer u de LPG-uitvoering koopt. Daarnaast koopt u ook erg veel auto voor de scherpe prijs waarvoor wij de Qubo aanbieden. Veiligheid en functionaliteit worden komen eigenzinnig samen in de Fiat Qubo. Voeg daar een verfijnd interieur aan toe, zeer veel bagageruimte (2500 liter) en tot slot een grote wendbaarheid. Dat is de aantrekkingskracht van de Fiat Qubo. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de perfecte uitvoering voor uw situatie.

vireo-auto-waardecheck

De Fiat Qubo kopen bij Vireo Auto

U kunt de Fiat Qubo kopen bij één van de officiële dealers van Vireo Auto. Onze medewerkers helpen u graag verder met de perfecte uitrusting voor uw situatie. Fiat Qubo kopen? Wij bieden u altijd de beste prijs voor inruil auto of een mooie korting bij aanschaf van een nieuwe Fiat Qubo. Geeft u de voorkeur om een Fiat Qubo te leasen of te financiering? Ook dat kan eenvoudig bij ons worden afgesloten. Vireo Auto heeft ook werkplaatsen waar gespecialiseerd Fiat onderhoud wordt uitgevoerd. Zo vindt u al uw mobiliteitswensen op één adres. Nieuwsgierig naar wat wij kunnen bieden of hoe de Qubo rijdt? Neem dan contact met ons op !

Heeft u een vraag?
088 - 292 38 10

Vanafprijs
€19.580,-

Incl. kosten rijklaar maken!

Mitsubishi ASX

vanaf €21.490,-
Private Lease v.a. €369,-
60 maanden/ 10.000 km per jaar

Inruilvoorstel »
Offerte of Proefrit? »

Waarom Vireo Auto

 
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Binnen 7 dagen rijden mogelijk
  • Dagelijks tot 23.00 uur bereikbaar
  • 6 vestigingen in Nederland
  • Officieel dealer van 7 merken
  • Onderdeel van de Stern Groep
 

Uitstekend

8.6 / 10

 

Klanten geven Vireo Auto een

Gebaseerd op 3500+ recensies

Klantenvertellen

Powered by Klantenvertellen

 
Fiat-qubo-stoelen.jpg
Fiat-qubo-dashboard.jpg
Fiat-qubo-sfeer.jpg