e-BOXER - First Edition

Tijdelijk voor € 51.990,-
De e-BOXER is verkrijgbaar vanaf € 43.995
  • Gebaseerd op de Premium Edition
  • 18" Lichtmetalen velgen
  • Trailer Stability Control
  • Driver Monitoring System
  • Panoramadak

Proefrit » Bereken Inruilwaarde »

 

De Subaru Forester in detail


OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK

De technologie in de Forester is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Bekijk bijvoorbeeld eenvoudig de beelden van de alle camera's op het centrale LCD Display en de Turn-by-Turn navigatieaanwijzingen op het instrumentenpaneel. De Forester is ook uitgerust met spraakherkenning.


THUIS OP DE WEG

Dankzij de hoge zitpositie en het uitstekende zicht kan de bestuurder van de Forester overal zorgeloos rijden. De dode hoeken zijn tot een minimum beperkt door de doordacht geplaatste A-stijlen en de geïntegreerde driehoeksruitjes. De buitenspiegels zijn nu op de portieren geplaatst, waardoor de bestuurder een vrij zicht geniet.


ALL WHEEL DRIVE

Er is maar zeer weinig dat u tegenhoudt in de uiterst veelzijdige Forester. De Symmetrical All-Wheel-Drive staat garant voor buitengewoon veel grip in elke situatie. De Outback heeft standaard automaat en minimaal 2.000kg trekgewicht. Zeer comfortabel met geavanceerde voor- en achterwielophanging. 


EEN ECHTE SUV

De Forester staat altijd voor u klaar, of u nu op een lange vakantie gaat of spontaan een weekend weg wilt. De royale bagageruimte biedt plaats aan een uitgebreide outdooruitrusting. De elektrisch bedienbare achterklep, de ruimere portieropeningen en lage instapdrempels maken in- en uitladen van uw spullen makkelijker.

 

Forester Proefrit Subaru


Subaru Forester Voorraadmodellen

Resultaten 1 tot 2 van 2

Ontdek de andere mogelijkheden

Subaru Forester Inruilen huidige auto

INRUILWAARDE WETEN?
Snel & Eenvoudig

_____

Vraag een online inruilvoorstel aan. Binnen enkele minuten heeft u duidelijkheid voor welk bedrag uw auto ingeruild kan worden.

Inruilvoorstel

Forester Subaru Nieuw Model Proefrit

Subaru Forester Zakelijk of Private Leasen

FORESTER LEASEN
Alle mogelijkheden

_____

Vireo Auto heeft jarenlange ervaring met het leasen en financieren van Subaru's. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Lease Offerte

 
[ X ]
Subaru E-Boxer

Subaru Ervaren?

Benieuwd naar het beste van Subaru? Ervaar het bij Vireo Auto!
Bekijk voorraad Proefrit