4C CIRCUIT PARK ZANDVOORT TRACK EDITION
De ultieme auto voor op het circuit, maar ook voor de openbare weg, de Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition. Leverbaar als Coupé en als Spider met een ingebouwde 4C Lap Timer met de start- en finishlijnen van veel circuits uit de hele wereld. Onderscheidend zijn de onderdelen van carbon, alsmede de Titanio lichtmetalen velgen en rode remklauwen. Het sportstuurwiel is bekleed met leder en alcantara met rode stiksels. Iedere 4C CPZ Track Edition komt met een authentiek certificaat, ondertekend door de directeur van Circuit Zandvoort: Prins Bernard van Oranje. Een volledig uitgeruste sportwagen met een mooi voordeel dat op loopt tot wel €4.660 voor de Coupé en €3.725 voor de Spider.

 

GRATIS RIJVAARDIGHEIDSCURSUS 'GUIDA SPORTIVA'
Bij aankoop van een Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition wordt u uitgenodigd voor de Guida Sportiva rijvaardigheidscursus op Circuit Zandvoort. Een uitstekende én veilige manier manier om zowel uw rijprestaties als uw rondetijden te verbeteren.

 

SNEL WEG RIJDEN MET EEN 4C BIJ VIREO AUTO?
Binnen korte tijd wegrijden in Alfa Romeo's mooiste sportauto? Dat is mogelijk. Bij Vireo Auto hebben wij regelmatig een Alfa Romeo 4C op voorraad staan. Een mooie, luxe en uiterst sportieve auto, maar dan nóg sneller geleverd.

Bekijk de voorraad