Voordelige airco service?

Heeft u het idee dat uw airco niet goed koelt? Bent u nieuwsgierig of het systeem al aangevuld dient te worden? Of heeft u het gevoel dat er een onaagename geur uit het koelsysteem komt? Wellicht is het tijd voor airco onderhoud.

Direct een afspraak maken >

Wat zit er bij de prijs van de airco onderhoud inbegrepen?

airco-service
  • Controle (temparatuur en vuil)
  • Geurbehandeling
  • Opnieuw vullen
  • BTW

De airco service begint met een grondige controle van de airconditioning van uw auto. Niet alleen wordt gecontroleerd of de lucht uit de airco nog koud genoeg is, we controleren ook of er geen ophopingen van vuil in het luchtsysteem zitten. Daarna volgt airco reiniging: wij spuiten een speciale spray door het systeem heen zodat de nare luchtjes verdwijnen. Tot slot vullen wij het koudemiddel bij, zodat de airco de auto weer koelt als vanouds.

Online afspraak »  € 149,-*

✓  Binnen 1 werkdag geheel vrijblijvend een offerte!

* Deze actie geldt niet voor de nieuwe aircosystemen die zijn afgevuld met het koudemiddel R1234YF. Prijs is gebaseerd op gebruik van koudemiddel R134.

Wij raden aan om iedere drie jaar een airco onderhoud aan te vragen. Uw airconditioning wordt dan gecontroleerd en gereinigd. Als bacteriën langdurig in de airco blijven creëert dit nare luchtjes en kan het uw gezondheid aantasten. Ook vullen wij koudemiddel bij indien dit nodig is. Gemiddeld verdampt jaarlijks 10% van het koudemiddel waardoor de airco minder goed koelt. Wanneer u geen onderhoud pleegt aan uw airconditioning, dan loopt u het risico dat het systeem kapot gaat met hoge reparatiekosten als gevolg. 

Zekerheden bij Vireo Auto 

Erkend dealer van 8 merken
 Onderhoud voor alle merken
 Gediplomeerde monteurs
 Originele onderdelen
 BOVAG erkend
√ Erkend Duurzaam
 Garantie op werkzaamheden
 Zeer tevreden klanten
√ RDW gecertificeerd