APK Vireo Auto

Koppakking vervangen

Vanaf:  €530,-

Incl. montage

Afspraak maken?
Bel 088 - 292 38 20

Zekerheden bij Vireo Auto 

Erkend dealer van 8 merken
 Onderhoud voor alle merken
 Gediplomeerde monteurs
 Originele onderdelen
 BOVAG erkend
√ Erkend Duurzaam
 Garantie op werkzaamheden
 Zeer tevreden klanten
√ RDW gecertificeerd

Nieuwe koppakking nodig?

Met een lekkende koppakking kan uw motor snel oververhit raken. Wacht niet te lang en vraag een offerte aan voor koppakking vervangen. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen voor koppakking vervangen. Gebaseerd op het kenteken geven wij u spoedig de geschatte kosten voor vervanging bij uw automodel. Bij Vireo wordt onderhoud uitgevoerd voor alle automerken en modellen.

Offerte aanvragen Plan een afspraak Bel mij terug

 

Waarom moet een lekkende koppakking snel vervangen worden?

De koppakking functioneert als scheidingswand tussen de olie, koelvloeistof en compressiemiddel. Het bevindt zich tussen het motorblok en de cilinderkop en is aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd kan de koppakking gaan lekken. De koelvloeistof vermengt dan met de olie en raakt sneller op. De kans op een oververhitte motor neemt toe, maar de motor kan ook op minder cilinders gaan lopen, wat schade veroorzaakt op de lange termijn.

Hoe herkent u een lekkende koppakking?

Bij vermoeden moet u de koelvloeistof bijvullen en goed in de gaten houden. Loopt het vloeistofniveau snel terug, dan kunt u beter zo snel mogelijk een afspraak bij een Stern vestiging maken. Controleer ook het oliepeil voor de zekerheid. Bevindt er roze of witte vloeistof in de olie, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om gelekte koelvloeistof. Een lekkende koppakking is de oorzaak.

De hele koppakking-set wordt vervangen

U kunt eenvoudig online naar de kosten vragen van koppakking vervangen. De ervaren medewerkers van Vireo vervangen standaard de hele koppakking-set. De koppakking vervangen vergt veel arbeidstijd en zo wordt voorkomen dat er snel andere defecten ontstaan.