UW GIULIA LEASEN

CORPORATE EDITIONS

Nu op voorraad, een gelimiteerde aantal Corporate Editions. Op deze prachtige Giulia’s zijn de prijzen van alle mogelijke opties gehalveerd. Hierdoor loopt uw voordeel op tot wel € 8.865,-. De zakelijke rijder profiteert van een lagere bijtelling als gevolg van de verlaagde fiscale waarde. Vraag gemakkelijk een online offerte op.

Lease Offerte »

Vragen? Bel ons op: 088 - 292 38 10

Giula Corporate Editions

De B-TECH in detail


DESIGN VANUIT HET HART

De ergonomie en technologie in de cockpit zijn erop gericht de bestuurder optimaal van het rijden te laten genieten. De Giulia B-Tech is standaard uitgerust met een 8,8” HD-scherm in het dashboard, spraakcommando's en de toetsen op het stuurwiel, maar ook met een Rotary Pad. Het systeem ondersteunt smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto™


EXCLUSIEVE VELGEN

Met zijn donkerglanzende details laat de B-Tech geen misverstand bestaan over zijn karakter. Het is in één blik duidelijk dat hij is gebouwd voor het leveren van sportieve topprestaties. Deze eigenschappen dankt hij aan: achterwielaandrijving, een optimale gewichtsverdeling, geavanceerde wielophanging en een voor zijn klasse ongekende pk/kg-verhouding.


COMFORT

Voor de lederen interieurbekleding biedt de Giulia B-Tech keuze uit drie kleurstellingen: zwart, bruin en rood. De Giulia beschikt over de modernste hightech voorzieningen op het gebied van veiligheid en infotainment, maar is vrij van onnodige gadgets. Elk bedieningselement heeft een heldere functie en is volkomen intuïtief in gebruik.


DE MENS ALS MIDDELPUNT

De Giulia biedt een keuze uit twee turbomotoren die prestaties en efficiency combineren met ongekende souplesse. Koolstofvezel voor de cardanas en aluminium voor de motorkap, portieren, motor, wielophangingscomponenten en remklauwen: dankzij het uitgekiende materiaalgebruik onderscheidt de Giulia zich ook in brandstofverbruik en de emissies.

 

Alfa Romeo Proefrit

De pers spreekt

TOPGEAR

“Om gelijk met de deur in huis te vallen: Alfa Romeo heeft een briljante auto gebouwd.”

Bekijk review »

AUTOVISIE

“Het is het wachten waard geweest op de Giulia. Eindelijk weer een echte Alfa”

Bekijk review »

AUTOWEEK

“Als je met deze Quadrifoglio aan het rijden bent, merk je hoe goed de Giulia is.”

Bekijk review »

AUTORAI

“Een auto waar het hart van de autoliefhebber sneller van gaat kloppen”

Bekijk review »

Ontdek de andere mogelijkheden

Alfa Romeo Giulia Klein Vireo Auto 3

GIULIA Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Giulia, met de beste prijs?
Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Alfa Romeo Giulia Klein Vireo Auto 2

GIULIA Ontdekken

Meer weten over de Alfa Romeo Giulia?
De verschillende uitvoeringen ontdekken? U leest het hier.

Meer informatie »

Savali Tuning bij Vireo Auto

balk-module