Be Free Pro - Operational Lease

Vireo Auto biedt ondernemers unieke flexibeliteit. Be Free Pro Operational Lease: dé mobiliteitsoplossing die het mogelijk maakt om na 24 maanden uit uw leasecontract te stappen. Ontdek de sportieve Alfa Romeo Stelvio. De auto die u kiest op gevoel, kiest u nu ook met uw hoofd.

Ontvang persoonlijke voorstel »

 

Stelvio - B-Tech

Met gepaste trots introduceert Alfa Romeo de B-Tech Editions van de Giulia en Stelvio. Een aanbod zoals dat alleen uit Italië kan komen: puur Italiaans design met bijbehorende prestaties, overgoten met een hedendaags ‘Tech’ sausje en voorzien van een zeer uitgebreide standaarduitrusting zoals 20” lichtmetalen velgen ‘Performance Black', Veloce Interior, Privacy glassm Schakelflippers, Adaptive Cruise, Driver Assistance Pack en nog veel meer

Meer weten » of bekijk prijslijst


 

Stelvio Reistassen

Gratis 6-delige reistassenset op maat

Uniek en alleen bij Vireo Auto. Ontvang bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo Stelvio een voor de Stelvio op maat gemaakte reistassenset cadeau! Deze set bestaat uit 3 trolleytassen en 3 handtassen. Elke set is volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor makkelijk in huis op te bergen. Maar ook op uw vakantiebestemming is het uiterst handig als uw lege tassen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

*voorwaarden van toepassing.


Ontdek de andere mogelijkheden

Alfa Romeo Stelvio First Edition

STELVIO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo Stelvio, met de beste prijs?
Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Alfa Romeo Stelvio Super

STELVIO Ontdekken

Meer weten over de Alfa Romeo Stelvio? De verschillende uitvoeringen ontdekken? U leest het hier.

Meer informatie »

Savali Tuning bij Vireo Auto

Lees meer over:
Extra Garantie | 
 Afleverpakketten

balk-module

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

 Onze vestigingen  Contact