Auto banden Vireo Auto
Zekerheden bij Vireo Auto 

Erkend dealer van 8 merken
 Onderhoud voor alle merken
 Gediplomeerde monteurs
 Originele onderdelen
 BOVAG erkend
√ Erkend Duurzaam
 Garantie op werkzaamheden
 Zeer tevreden klanten
√ RDW gecertificeerd

Zomerbanden en winterbanden kopen kan bij onze werkplaatsen

Hebt u nieuwe zomerbanden nodig? Of wilt u juist winterbanden wisselen? Vireo Auto heeft een groot aantal merken autobanden van hoge kwaliteit direct op voorraad. Uw banden vernieuwen kan altijd bij onze werkplaatsen, ongeacht het merk auto of banden dat u rijdt.

Wij bieden banden voor scherpe prijzen aan en altijd inclusief monteren en balanceren. Optioneel kunnen wij uw banden ook uitlijnen, wat voor minder bandenslijtage en zelfs brandstofverbruik zorgt.

Offerte aanvragen Plan een afspraak Bel mij terug

Afspraak maken?
Bel 088 - 292 38 20

 

Waarom winterbanden rijden in het najaar

Banden zijn er voor alle seizoenen maar ook speciaal voor de zomer of winter. Winterbanden zijn niet verplicht in Nederland maar wel veel wintersportlanden. Ook raden – en veel verkeersorganisaties – altijd aan om in de koude maanden winterbanden te wisselen. Winterbanden hebben meer profiel en zachter rubber, waardoor u meer tractie heeft bij koude weer of nat wegdek.

Wanneer moet u banden vernieuwen?

Gemiddeld hebben banden tussen de 9 of 7,5 mm profiel. Dit slijt gestaag af waardoor banden minder effectief grip op de weg houden. U bent wettelijk verplicht om op autobanden te rijden met minstens 1,6 mm profiel, maar wij raden banden wisselen of vernieuwen al aan bij 2 mm. Uw grip is dan zo verslechtert dat het gevaarlijke verkeerssituaties kan creëren. 

U kunt de levensduur van uw banden verlengen door regelmatig de bandendruk te checken of een vrijblijvende bandencheck aan te vragen in de Vireo Auto werkplaats. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen voor nieuwe banden. Wij sturen u spoedig een offerte voor de meest geschikte banden voor uw auto. De kosten zijn altijd inclusief monteren en balanceren, zodat u precies weet wat u betaalt voor uw nieuwe banden.

 
 
Vireo Auto: gespecialiseerd onderhoud voor diverse merken

Nieuwe zomerbanden of nieuwe winterbanden kunnen voor alle merken en modellen auto’s aangevraagd worden bij Vireo Auto. Onze werkplaatsen bieden tevens gespecialiseerd onderhoud aan voor voertuigen van Fiat, Fiat Professional bedrijfswagens, Daihatsu, Alfa Romeo, Jeep, Chrysler, Chevrolet, Dodge, Saab, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Abarth en Lancia. Kijk op de vestigingspagina welke merken vertegenwoordigd worden per werkplaats.