Veiligheid en Uitrusting

Fiat Fiorino Laadruimte

Elektronische stabiliteitsregeling

De elektronische stabiliteitsregeling helpt bij verlies aan grip van de banden of bij plotselinge uitwijkmanoeuvres om de Fiorino bestuurbaar te houden

Fiat Fiorino Laadruimte

Hill Holder

De Hill Holder-functie houdt bij het wegrijden de auto geremd, zodat de handrem niet gebruikt hoeft te worden om terugrollen te voorkomen.

Fiat Fiorino Aardgas

Cruise Control

Cruise control zorgt voor een constant behoud van de ingestelde snelheid zonder het gaspedaal te hoeven gebruiken.

 

De bestelwagen gebouwd voor de stadUCONNECT™ LINK

Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met uw ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay en Android Auto. De slimste en veiligste manier om uw smartphone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van de Fiorino.

Fiat Fiorino Dashboard

 

Giulia DNA Vireo Auto

MOTORISERING

De Fiorino wordt geleverd met een volledige nieuwe lijn Euro 6-motoren op benzine, diesel of aardgas. Op dit moment de meest complete aanbieding in het segment! De dieselmotoren zijn verkrijgbaar in een zuinige EcoJet-uitvoering, eventueel gecombineerd met een geautomatiseerd versnellingspak. Op zoek naar een bestelbus voor in alle milieuzones? Ga dan voor de benzine-variant.INTERIEUR

De Fiorino heeft ondanks zijn compact formaat en wendbaarheid, een laadruimte van maar liefst 2,8m³. Deze laadruimte is gemakkelijk toegangelijk via de achterkant of de brede schuifdeur met verticale openingshendels. Probleemloos inladen met een lage drempelhoogte van slechts 52 cm doet u tot 660 kg.

Fiorino Vireo Auto

 

 

SternTEC

Al sinds 1978 verzorgt SternTec het ontwerp, de levering en de inbouw van bedrijfswageninrichtingen op maat. Van eenvoudige vloeren tot volledig maatwerk met stroomaansluiting. SternTec biedt een totaaloplossing voor elke situatie. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte inrichting. Benieuwd naar deze specialistische oplossingen? Bekijk alle mogelijkheden.

 

Ontdek de andere mogelijkheden

Mitsubishi ASX Vireo

FIORINO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Fiat Fiorino, voor de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Fiat Fiorino Vireo

FIORINO Proefrit

De Fiat Fiorino ervaren? Plan gemakkelijk een vrijblijvende proefrit in bij uw gewenste Vireo Auto vestiging in de buurt.

Proefrit »

Fiat Fiorino Vireo

FIORINO Acties

Interesse in een Fiat Professional Fiorino, tegen de allebeste prijs? Bekijk dan direct onze aantrekkelijke actiemoddelen.

Acties »

 

Bereken uw inruilwaarde