Een Fiat Talento. En dan 2, 3, 5, 6, 8 of 9 zitplaatsen?

Ducato Personenvervoer

100% Laadruimte

Belangrijke kenmerken:

  • 2 of 3 zitplaatsen
  • Maximale laadruimte 8,6 m³
  • Maximaal laadvermogen: 1200 Kg
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Meerdere uitvoeringen

Offerte »

Ducato Personenvervoer

100% Personenvervoer

Belangrijke kenmerken:

  • Tot 9 zitplaatsen - 3 Rijen
  • Ergonomische stoelen
  • Met handige instap-schuifdeur 
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Meerdere uitvoeringen

Offerte »

Fiat Professionals

Service van Vireo Auto

De perfecte bedrijfsauto:

Wij van Vireo helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte bedrijfswagen met passende offerte. Maak hiervoor een afspraak en laat ons u vrijblijvend adviseren.

Maak jouw afspraak »

Tip! De Talento is ook verkrijgbaar met een dubbele cabine, zo heeft u 5-6 stoelen voor een volledig team. De laadruimte blijft van achter toegankelijk en kan nog steeds tot 4,0 m³ aan laadruimte bieden. 

 

 

Wat kan ik verwachten van een Talento?

FUNCTIONEEL DASHBOARD

Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met je ogen op de weg. Het kan een Uconnect™ LIVE infotainmentsysteem. De slimste en veiligste manier om je smartphone onderweg te gebruiken. Zo heeft het systeem spraakbediening, bedieningstoetsen op het stuurwiel, USB- en Aux-aansluiting.

Fiat Talento Dashboard

 

Banden Doblo

MOTORISERING

De nieuwe Talento Euro 6-Motoren voldoen aan de meest recente strengere emissienormen en verzekeren u van uitstekende prestaties tegen een laag brandstofgebruik. Daarbij is de betrouwbare TwinTurbo motor standaard uitgerust met het Traction+ systeem en een handige Hillholder functie om met gemak heuvelopwaarts te starten, zelfs met een volledige belading. De hillholder blokkeert automatisch enkele seconden bij het wegrijden zonder het rempedaal te hoeven gebruiken.


ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

De Talento draagt met trots het embleem van een Fiat Professional, waarbij het model uitblinkt in functionaliteit en comfort. En dit is niet alleen bij een specifieke doelgroep. De Talento is namelijk ontworpen om elk bedrijf vooruit te kunnen helpen, groot of klein. Laat u informeren over alle mogelijkheden die de Talento biedt of bekijk de brochure nogmaals.

Talento Vireo Auto

 

 

SternTEC

Al sinds 1978 verzorgt SternTec het ontwerp, de levering en de inbouw van bedrijfswageninrichtingen op maat. Van eenvoudige vloeren tot volledig maatwerk met stroomaansluiting. SternTec biedt een totaaloplossing voor elke situatie. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de perfecte inrichting. Benieuwd naar deze specialistische oplossingen? Bekijk alle mogelijkheden.

 

Ontdek de andere mogelijkheden

Talento Zwart

TALENTO Acties

Interesse in een Fiat Professional Talento, tegen de allebeste prijs? Bekijk dan direct onze aantrekkelijke actiemodellen.

Acties »

Space Star Vireo Auto

TALENTO Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Fiat Talento, voor de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad »

Space Star Vireo Auto

TALENTO Proefrit

De Fiat Talento ervaren? Plan gemakkelijk een vrijblijvende proefrit in bij uw gewenste Vireo Auto vestiging in de buurt.

Proefrit »

 

Bereken uw inruilwaarde

balk-module