Geen item geselecteerd.

Subaru Forester Nagano is standaard voorzien van o.a. airconditioning, Cruise Control, achteruitrijcamara, verwarmbare voorstoelen en lederen stuurwiel en versnellingspookknop.

Actie is verlopen. Graag helpen wij u verder met onze nieuwe acties.

Bekijk acties

Subaru Forester Nagano

Alle Subaru’s zijn zo ontworpen dat u alles uit het leven kunt halen. In deze soms fascinerend ongerepte en onvoorspelbare wereld behoort tegenslag altijd tot de mogelijkheden. De betrouwbaarheid, veiligheid en zekerheid van een Subaru vormen hierop het beste antwoord. De bestuurder van de Forester voelt zich één met zijn auto. In deze uiterst betrouwbare SUV hoeft hij zijn aandacht minder te richten op mogelijke tegenslag, zodat hij zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: zijn dromen, ambities en passies.

Doorzettingsvermogen is een combinatie van bescheidenheid, power en veerkracht. Met zijn vertrouwenwekkende, stoere design weet de Forester dit als geen ander te verbeelden. De Forester combineert op elegante wijze hoekige lijnen met fraaie details en creëert zo een geheel dat overeenstemt met zijn evenwichtige prestaties.

vireo-auto-waardecheck

Subaru Forester Nagano

Van   €36.995,00  
Voor  €34.875,-*
Voordeel  €2.120,00

Inruilvoorstel

Offerte aanvragen

Op voorraad

4

 

 

Neem contact op

088 - 292 38 10

Waarom Vireo Auto

 
  • Binnen 24 uur een voorstel
  • Binnen 7 dagen rijden mogelijk
  • Dagelijks tot 23.00 uur bereikbaar
  • Officieel dealer van 7 merken
  • Onderdeel van de Stern Groep
 

Uitstekend

8.6 / 10

 

Klanten geven Vireo Auto een

Gebaseerd op 3500+ recensies

Klantenvertellen

Powered by Klantenvertellen