Subaru. Een uniek merk.

Subaru produceert al ruim 60 jaar auto’s met een uitzonderlijke betrouwbaarheid, zo wordt elke Subaru gekenmerkt door een zo goed als onverwoestbaar BOXER-motorblok met standaard All Wheel Drive. Verder staan de nieuwe modellen met een rijke standaarduitrusting bekend als zeer comfortabel en zijn deze meerdere malen verkozen als beste trekauto.

Een Subaru is geen aandachtsvrager, maar een uitzonderlijke ingetogen kracht, heerlijk om in te rijden en zeker een voorloper op het gebied van veiligheid. Vireo Auto Amersfoort, officieël Subaru dealer regio Midden Nederland, laat uw dit unieke merk graag ervaren.

Afspraak maken   De Subaru's in onze Showroom

Resultaten 1 tot 3 van 14

Subaru Proefrit maken

Vireo Auto - Uw Subaru Specialist

Vireo Auto is de Subaru Dealer in Amersfoort, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak en passie voor het merk te waarderen. Bij ons vind u de nieuwste modellen, prachtige occasions met een garantie oplopend tot 24 maanden en een moderne werkplaats. Ook biedt Vireo Auto Amersfoort diverse mogelijkheden tot lease of financiering.


Onderhoud van uw Subaru
Van APK tot specialistisch onderhoud. Wij hebben alles in huis om uw Subaru vakkundig te onderhouden. U kunt zeker zijn van gepassioneerd personeel. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen. Laat uw het onderhoud van uw Subaru uitvoeren bij een erkende dealer? Dan behoudt uw Subaru zeker zijn waarde.

Subaru Proefrit maken
 

Het Team van Vireo Amersfoort

Vestigingsmanager

Henk Hiensch
088 - 292 38 14
Stuur bericht

Verkoopadviseur

Erik van 't Zand
088 - 292 38 14
Stuur bericht

Verkoopadviseur

Geert Stavorinus
088 - 292 38 14
Stuur bericht