Subaru Proefrit maken

TIP! Ervaar Subaru

Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Een auto kopen behoort vaak tot een van de lastigste aankoopbeslissingen. Vreemd is dat zeker niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, is de keuzemogelijkheid enorm en geeft de verkeerde aankoop veel zorgen. Wij helpen u graag met de ideale proefrit, zo weet u zeker dat een Subaru bij u past.

Het idee achter de Subaru Testdagen is simpel. U geeft aan hoe de ideale proefrit eruit ziet en wij gaan aan de slag! Wij regelen de juiste auto('s) en plannen de elementen voor de proefrit. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een proefrit te maken met een caravan/trailer.

Bepaal uw ideale proefrit   

Subaru Proefrit maken

De Subaru's in onze Showroom

Resultaten 1 tot 3 van 15
Subaru Proefrit maken

Vireo Auto - Uw Subaru Specialist

Vireo Auto is de Subaru Dealer in Amersfoort, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak en passie voor het merk te waarderen. Bij ons vind u de nieuwste modellen, prachtige occasions met een garantie oplopend tot 24 maanden en een moderne werkplaats. Ook biedt Vireo Auto Amersfoort diverse mogelijkheden tot lease of financiering.


Onderhoud van uw Subaru
Van APK tot specialistisch onderhoud. Wij hebben alles in huis om uw Subaru vakkundig te onderhouden. U kunt zeker zijn van gepassioneerd personeel. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen. Laat uw het onderhoud van uw Subaru uitvoeren bij een erkende dealer? Dan behoudt uw Subaru zeker zijn waarde.