Onze contactgegevens

Hoe bereikt u ons?
033 - 464 3424
verkoop@vireoauto.nl
werkplaats@vireoauto.nl

Waar vind u ons?

Nijverheidsweg-Noord 65
3812PK, Amersfoort


Onze openingstijden

Showroom: 

ma, di, wo, vr 08:00 - 18:00 uur
do 08:00 - 20:00 uur
za 09:00 - 17:00 uur

Werkplaats: 

ma - vr 08:00 - 17:00 uur
za gesloten

Onze contactgegevens

Hoe bereikt u ons?
033 - 46 434 24
verkoop@vireoauto.nl

Waar vind u ons?

Nijverheidsweg-Noord 65
3812PK, Amersfoort

Onze openingstijden

Showroom: 

ma, di, wo, vr 08:00 - 18:00 uur
donderdag 08:00 - 20:00 uur
za 09:00 - 17:00 uur
zo gesloten

Werkplaats:

ma - vr     08:00 - 17:00 uur
za gesloten
zo gesloten
Vireo Auto Amersfoort

Vireo Auto Amersfoort - Uw Specialist

In onze showroom vind u alles van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Subaru. De nieuwste modellen, een zeer uitgebreid aanbod occasions (met 24 maanden garantie!), een moderne werkplaats en een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires op voorraad. 

Onderhoud
Van APK tot specialistisch onderhoud. Wij hebben alles in huis om uw auto vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen. Laat uw het onderhoud van uw Fiat, Alfa Romeo, Jeep of Subaru uitvoeren bij een erkende dealer? Dan behoudt uw auto zeker zijn waarde. 

Maak werkplaatsafpsraak Bekijk onze voorraad

De zekerheid van Stern Groep

Vireo Auto is officieel Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Savali en Subaru dealer met vestigingen in Amersfoort, Houten en Purmerend. Vireo Auto is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit.

Uw partner op het gebied van mobiliteit
In samenwerking met de Stern organisatie kan Vireo Auto u een volledige diestenportefeuille aanbieden, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel.


Meer over Stern Groep

 

De professionals van Savali Tuning

Savali is in de jaren '80 begonnnen als autosporttak met het ontwikkelingen van unieke uitvoeringen van o.a. de Alfa Romeo GTV. In de loop van de jaren is het optimimaliseren van het motormanagement een steeds belangrijker deel geworden van de mogelijkheden van Tuning.

Uniek in Nederland
De experts van Savali Tuning vind je bij Vireo Auto, waar zij via eigen geschreven software duizenden auto per jaar tunen. Niet voor niks is Savali Tuning een begrip bij auto(sport) clubs en liefhebbers van autosport.

Meer informatie

Het team van Vireo Auto Amersfoort