Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.6/5 uit 181 reviews

Best Deals bij Hedin Automotive

Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Meer power of meer comfort? Meer avontuur of meer zekerheid? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een prachtige occasion – je vindt jouw droomauto bij Hedin Automotive.

Van 4 maart tot en met 1 april profiteer je bij Hedin Automotive van de Best Deals: de allerbeste aanbiedingen van onze 28 automerken. We hebben ze allemaal voor je verzameld op de actiepagina.

Nu ook in erkend reparateur in Schagen en Veendam

Goed nieuws! Vanaf nu zijn we erkend reparateur voor Fiat personenwagens in Schagen en Fiat Professional bedrijfswagens in Veendam. Dat houdt in dat we alle werkzaamheden volgens de officiële richtlijnen en eisen van Fiat uitvoeren aan jouw auto. Welkom bij Hedin Automotive.

Elektrich rijplezier: hoge korting op een gloednieuwe Fiat 500e!

Profiteer nu van een geweldige kans en krijg tijdelijk meer dan € 6.000 korting bij aanschaf van een nieuwe Fiat 500e uit voorraad! Je betaalt geen € 36.700, maar € 30.520 voor een gloednieuwe, elektrische auto. Hier komt nog eens extra € 2.000 overheidssubsidie bovenop. Zo rijd jij deze zomer inclusief subsidie voor slechts €28.520 in je eigen Fiat 500e!

Ervaar de elektrische Fiat 500e tijdens een proefrit in één van onze showrooms of kom langs bij een Fiat-dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt voor vrijblijvend advies.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Fiat modellen bij Hedin Automotive

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Maak een werkplaatsafspraak voor jouw Fiat

Hedin Automotive is de officiële Fiat-dealer voor Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland, maar ook daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze moderne werkplaats te waarderen.

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Fiat vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Fiat zijn waarde behoudt.

Laat de ECU van jouw Fiat door SAVALI tunen

SAVALI is een apart onderdeel binnen Hedin Automotive en is gespecialiseerd in het tunen van de merken Alfa Romeo, Abarth, Fiat en Jeep. Zoek je voor jouw auto chiptuning of heb je een andere wens met betrekking tot motortuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek meer over de tuning van SAVALI en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Hedin Automotive - jouw Fiat specialist

Hedin Automotive is jouw Fiat-dealer. Met onze vestigingen in Alkmaar, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Purmerend en Wormerveer vind je ons in Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. Wij ontvangen je graag.

Onze vestigingen biedt Hedin Automotive alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een moderne werkplaats, een gezellige lounge om te wachten tijdens onderhoud en verder kunnen we je alle mogelijkheden van financiering, verzekering en leasen aanbieden.

Vestigingen van Fiat-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Fiat-dealer voor Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. Onze vestigingen zijn gelegen in Alkmaar, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Purmerend, Schagen, Veendam en Wormerveer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Fiat personenwagens en Fiat bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Fiat-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel Fiat-dealer?

Jazeker, Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer van Fiat.

Verkopen jullie ook nieuwe en tweedehands Fiat modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een grote vooraad met nieuwe en tweedehands Fiat modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Bekijk hier de voorraad en vind het model dat bij je past!

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Fiat?

Voor het plannen van een onderhoud- of reparatieafspraak kun je onze online werkplaatsplanner gebruiken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met een van onze Fiat-vestigingen.

Kan ik een Fiat private leasen bij Hedin Automotive?

Jazeker! Lees hier meer over Fiat private lease bij Hedin Automotive en vind jouw ideale Fiat.

Ik wil een Fiat zakelijk leasen. Is dat mogelijk bij Hedin Automotive?

Zeker. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Fiat en de actuele voorraad vind je hier.

Waar zitten de Fiat-vestigingen van Hedin Automotive?

Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. Bekijk onze vestigingen voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.