Jeep Compass Acties

Alfa Romeo - BTW Vrij Weken

Snel wegrijden in een nieuwe Alfa Romeo? Dat kan tijdens de btw-vrij weken. Profiteer nú en rij in een nieuwe, rijk uitgeruste Alfa Romeo uit voorraad. 

Op een nieuwe MiTo, Giulia of Stelvio komt uw korting al snel uit op duizenden euro's. Natuurlijk maken wij graag een interessant inruilvoorstel voor u!

Profiteer van deze tijdelijke actie

Vragen over deze actie? 088 - 292 38 10

 

Fiat Persooneelskorting Acties

Fiat - BTW Vrij Weken

Vireo Auto heeft speciaal voor u tientallen modellen ingekocht. Tot 30 september profiteert u eenmalig van een 21% korting op een nieuwe Fiat 500 of Tipo.

Duizenden euro's korting
 Ook Private Lease vanaf €239
Meer dan 240 Fiat's op voorraad
✔ Direct rijden

Profiteer van deze tijdelijke actie

Fiat Persooneelskorting Acties

 

Jeep Compass Acties

Jeep - BTW Vrij Weken

Op zoek naar nog meer luxe, comfort en veiligheid? Tijdens de  BTW Vrij Weken betaalt u geen BTW op een selectie voorraadmodellen van de Jeep® Compass. Al het comfort dat je van een SUV wenst mét het herkenbare design en karakter van Jeep®.

Het aanbod is tijdelijk, mis het niet! Natuurlijk doen wij u ook graag een interessant inruilvoorstel toekomen.

Profiteer van deze tijdelijke actie

Benieuwd naar alle actiemodellen?

Voor de actuele actieprijzen ontvangen wij u graag in onze showroom. De prijzen in onze voorraadlijst zijn zonder de extra korting, aangezien de actie slechts tijdelijk is.

Disclaimer: Bovenstaande acties zijn geldig van 01 augustus t/m 30 september 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw model. "BTW vrij' is 17,35% voordeel op de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. De waarde van de BTW van de auto, inclusief opties af fabriek, wordt op de factuur in mindering wordt gebracht. De actie is niet geldig op accessoires. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.

balk-module


Vireo Auto Amersfoort

Nijverheidsweg-Noord 65
3812PK, Amersfoort

033 - 46 434 24


Vireo Auto Houten

Ringveste 4
3992DD, Houten

030 - 63 455 55


Vireo Auto Purmerend

Ampèrestraat 57
1446TR, Purmerend

0299 - 418 850