Fiat Occasions bij Vireo Auto

 

Direct een inruilvoorstel

Gemakkelijk en online

Altijd met APK geleverd

Weet waar u aan toe bent

Unieke occasiongarantie

Tot maar liefst 24 maanden

Kopen, leasen, financieren

Alle mogelijkheden onder een dak

Ons aanbod Fiat Occasions

Prijzen zijn incl. APK, 6-Maanden Garantie & Kosten Rijklaar
Bekijk de volledige voorraadlijst »
Resultaten 10 tot 12 van 181

De populairste Fiat Occasions

Goedkope Fiat 500 Occasion Kopen

Fiat 500 & Fiat 500 Cabrio Occasions

De Fiat 500 is een compacte en zuinige auto, perfect voor elke stad. Voor het eerst op de markt in 1957. Inmiddels rijden er wereldwijd 3 miljoen rond. En dat is niet voor niks. Deze tweedeurs voor 4 passagiers is meer dan 40x in de prijzen gevallen, waaronder als Auto van het Jaar en de Mooiste Auto ter Wereld. 

Als occasion doet de Fiat 500 het bijzonder goed. Door het succes afgelopen jaren, zijn er veel jonggebruikte occasions op de markt. Bij Vireo Auto vind u een groot aanbod uit de bouwjaren 2014 - 2018, waarbij u profiteert van een modern interieur, lage onderhoudskosten en een efficiënte bezinemotor (tot 1:21). Bekijk het volledige aanbod van de Fiat 500 als occasion. 

Bekijk het aanbod

Goedkope Fiat 500 Occasion Kopen

Goedkope Fiat Panda Occasion Kopen

Fiat Panda Occasions - Tweedehands

De Fiat Panda is in 37 jaar tijd meer dan 7,5 miljoen keer verkocht en hiermee een absoluut verkoopsucces te noemen. De compacte Italiaanse stadsauto staat voornamelijk bekend als gebruiksvriendelijk, goedkoop, simpel en robuust. 

Bij Vireo Auto vind u een groot aanbod uit de bouwjaren 2014 - 2018, met kilometerstanden tot ± 60.000 KM. De Fiat Panda's uit deze bouwjaren heb een zuinige benzinemotor van 60/80 PK, zijn 5-deurs en beschikken over een relatief uitgebreide standaarduitrusting. Onze occasions worden verder standaard afgeleverd met 6 maanden BOVAG Garantie en APK. 

Bekijk het aanbod