Aanmelden voor uw Outback Experience

Wat kan ik verwachten van het Event?

Het Subaru Outback Event bij Vireo Auto Amersfoort

Onder begeleiding van een professionele instructeur vanuit Subaru BeNeLux kunt u de Outback uitgebreid ervaren. In een uitgebreide experience proefrit laten wij u graag kennismaken met de symmetrische All-Wheel Drive, sterke BOXER-motor, comfortabele CVT-automaat, 2.000 kg trekgewicht en het oplettende EyeSight-veiligheidssysteem. Wij ontvangen u graag in onze Subaru Showroom. Alles is geregeld, van de koffie tot een perfect uitgestippelde route. 

Ja, ik wil graag een exclusieve proefrit.

Subaru Outback - Touring Edition

Koop: € 46.995  Lease: € 659 p/m

Bertrouwbaar: Subaru's staan bekend als de meest betrouwbare auto's.
Veiligheid: EyeSight werkt als een tweede paar ogen voor de bestuurder.
Ruimte: De bagageruimte biedt plaats voor maar liefst vier 80-literkoffers. 
Complete uitrusting: Opties? Die zijn er haast niet. 
Comfort: Comfortstoelen, een perfect onderstel en goede klimaatregeling.
Trekkracht: 2.000 kg Trekgewicht + All Wheel Drive.

Proefrit » Offerte »

Subaru Outback Touring

Wat kan ik verwachten van de Subaru Outback?


ALL WHEEL DRIVE

Er is maar zeer weinig dat u tegenhoudt in de uiterst veelzijdige Outback. De Symmetrical All-Wheel-Drive staat garant voor buitengewoon veel grip in elke situatie. De Outback heeft standaard automaat en minimaal 2.000kg trekgewicht.


TECHNOLOGIE DIE U BIJ STAAT

De technologie van de Outback zort voor optimaal gebruiksgemak. Bekijk bijvoorbeeld eenvoudig de beelden van de alle Outback camera's op het centrale LCD Display en de Turn-by-Turn navigatieaanwijzingen op het instrumentenpaneel.


VERNIEUWD INTERIEUR

Met een druk op de knop biedt de elektrisch bedienbare achterklep van de Subaru Outback u toegang tot de bagageruimte. De Outback is perfect voor een actieve levensstijl. Zowel de rijeigenschappen als het ontwerp en de uitrusting. 


GERICHT OP COMFORT

Subaru heeft zijn vlaggenschip, de Outback, vernieuwd. De stoere crossover behoort tot de veiligste auto’s. En door de uitgebreide standaarduirusting nu ook de meest luxueuze. Zoals hij ook de ruimste, de comfortabelste en de betrouwbaarste is in zijn soort.

 

Outback Proefrit Subaru