Commercieel Medewerker Outbound – Stern4 Haarlem

29-06-2017 17:34

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep NV, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zes vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; twee vestigingen). 

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Commercieel Medewerker Outbound
16 uur per week op basis van oproepcontract (de ideale parttime baan voor studenten), ook op zaterdag en in de avonden beschikbaar.

De nadruk in deze functie ligt op het outbound bellen voor het maken van afspraken voor onze werkplaatsen. Samen met het team zorg je voor een optimale klantbeleving. Daarnaast heb je commercieel inzicht, affiniteit met auto's en ben je in staat een zo hoog mogelijk werkaanbod voor de werkplaatsen te realiseren. 

Je volgt- of beschikt over minimaal een MBO opleiding, en bij voorkeur in het bezit van enige technische auto kennis. Daarnaast kun je goed commerciële mogelijkheden benutten.

Je bent verder een echte teamplayer, positief, stressbestendig en flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een professionele werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je rechtstreeks mailen met Mark Jonkheer, Coordinator KCC. Zijn e-mailadres is mark.jonkheer@stern4.nl

Interesse?

Wil jij onze nieuwe Commercieel Medewerker worden? Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘KCC Stern 4’. 

Sluitingsdatum

1 augustus 2017

Medewerker Verkoopadministratie (M/V) - Stern4 Haarlem

20-07-2017 16:17

Medewerker Verkoopadministratie (M/V)

Stern 4 is officieel dealer van onder andere merken als: Volvo, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Stern 4 is onderdeel van Stern Groep N.V., wat staat voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. Daarnaast biedt Stern Groep N.V. een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden.


Vanwege uitbreiding van de clusters Jager auto en Vireo auto, zijn wij voor ons hoofdkantoor in Haarlem op zoek naar een:

Medewerker Verkoopadministratie (32-40 uur)

Als medewerker verkoopadministratie zorg je voor de centrale administratieve verwerking van verkooporders. Dit doe je vanaf de ontvangst van de verkooporders, de bestelling bij de importeur, het volgen van het logistieke traject van de order, tot en met de facturatie aan de klant. Daarnaast draag je zorg voor het overige voorraad- en locatiebeheer.

Je beschikt over een opleiding op MBO-niveau, in de richting financiële administratie of door ervaring verkregen vergelijkbaar niveau. Mogelijk aangevuld met vakgerichte cursussen.  Je werkt accuraat, bent sterk in het werken met Microsoft Excel. Affiniteit met de autobranche is een pré. Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk.

Ben jij onze nieuwe Medewerker Verkoopadministratie?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Medewerker Verkoopadministratie, Stern 4.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Hesp op telefoonnummer 06-57212540.

Eerste Autotechnicus - Vireo Auto Amersfoort

08-03-2017 11:21

Vireo Auto is officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten en Purmerend. 

Voor onze vestiging Amersfoort zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus (of volgt een opleiding daarvoor) en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met het merk Fiat is een pré. 

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met vestigingsmanager Teus van Asperen op telefoonnummer 033-4643424. 

Wil jij onze nieuwe automonteur worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie 1e Autotechnicus Vireo Auto Amersfoort’. 

Junior Verkoopadviseur - Vireo Auto Amersfoort

23-05-2017 09:58

Vireo Auto is officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional, met vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten, en Purmerend. 

Voor onze vestiging Amersfoort zijn wij op zoek naar een: 

Junior Verkoopadviseur 

Als Junior Verkoopadviseur ga je aan de slag voor de merken Fiat, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Professional en Subaru. Je komt te werken in onze fysieke showroom én in onze online showroom. Naast het adviseren over en verkopen van personenwagens, benader je proactief nieuwe klanten en onderhoud je contact met bestaande klanten. Tevens stel je offertes en verkoopovereenkomsten op en verricht je ondersteunende werkzaamheden. 

Je bent commercieel, klantgericht, flexibel en enthousiast. Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO-niveau, eventueel aangevuld met een IVA-opleiding. Verkoopervaring in de autobranche is een pre. Ambitie, de wil om door te groeien en handelsgeest zijn onontbeerlijk voor deze functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Je beseft dat goed luisteren de sleutel is tot commercieel succes. Kortom, je bent een verkoopknaller

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met vestigingsmanager Teus van Asperen op telefoonnummer 030-2624044. 

Ben jij onze nieuwe Junior Verkoopadviseur? Mail dan je motivatie met CV naar HRservicecenter@stern.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Junior Verkoopadviseur Vireo Auto Amersfoort’. 

 

Eerste Autotechnicus - Vireo Auto Haarlem

08-03-2017 11:18

Vireo Auto is officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten en Purmerend. 

Voor onze vestiging Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. 

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Klinkhamer op telefoonnummer 023-5656833. 

Wil jij onze nieuwe automonteur worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie 1e Autotechnicus Vireo Auto Haarlem’.

Vireo Auto aanvraag