Commercieel Medewerker Outbound – Stern4 Haarlem

29-06-2017 17:34

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep NV, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zes vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; twee vestigingen). 

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Commercieel Medewerker Outbound
16 uur per week op basis van oproepcontract (de ideale parttime baan voor studenten), ook op zaterdag en in de avonden beschikbaar.

De nadruk in deze functie ligt op het outbound bellen voor het maken van afspraken voor onze werkplaatsen. Samen met het team zorg je voor een optimale klantbeleving. Daarnaast heb je commercieel inzicht, affiniteit met auto's en ben je in staat een zo hoog mogelijk werkaanbod voor de werkplaatsen te realiseren. 

Je volgt- of beschikt over minimaal een MBO opleiding, en bij voorkeur in het bezit van enige technische auto kennis. Daarnaast kun je goed commerciële mogelijkheden benutten.

Je bent verder een echte teamplayer, positief, stressbestendig en flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een professionele werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je rechtstreeks mailen met Mark Jonkheer, Coordinator KCC. Zijn e-mailadres is mark.jonkheer@stern4.nl

Interesse?

Wil jij onze nieuwe Commercieel Medewerker worden? Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘KCC Stern 4’. 

Sluitingsdatum

1 augustus 2017

Medewerker Verkoopadministratie (M/V) - Stern4 Haarlem

20-07-2017 16:17

Medewerker Verkoopadministratie (M/V)

Stern 4 is officieel dealer van onder andere merken als: Volvo, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Stern 4 is onderdeel van Stern Groep N.V., wat staat voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. Daarnaast biedt Stern Groep N.V. een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden.


Vanwege uitbreiding van de clusters Jager auto en Vireo auto, zijn wij voor ons hoofdkantoor in Haarlem op zoek naar een:

Medewerker Verkoopadministratie (32-40 uur)

Als medewerker verkoopadministratie zorg je voor de centrale administratieve verwerking van verkooporders. Dit doe je vanaf de ontvangst van de verkooporders, de bestelling bij de importeur, het volgen van het logistieke traject van de order, tot en met de facturatie aan de klant. Daarnaast draag je zorg voor het overige voorraad- en locatiebeheer.

Je beschikt over een opleiding op MBO-niveau, in de richting financiële administratie of door ervaring verkregen vergelijkbaar niveau. Mogelijk aangevuld met vakgerichte cursussen.  Je werkt accuraat, bent sterk in het werken met Microsoft Excel. Affiniteit met de autobranche is een pré. Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk.

Ben jij onze nieuwe Medewerker Verkoopadministratie?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Medewerker Verkoopadministratie, Stern 4.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Hesp op telefoonnummer 06-57212540.

Eerste Autotechnicus - Vireo Auto Amersfoort

08-03-2017 11:21

Vireo Auto is officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten en Purmerend. 

Voor onze vestiging Amersfoort zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus (of volgt een opleiding daarvoor) en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met het merk Fiat is een pré. 

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met vestigingsmanager Teus van Asperen op telefoonnummer 033-4643424. 

Wil jij onze nieuwe automonteur worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie 1e Autotechnicus Vireo Auto Amersfoort’. 

Junior online marketeer - Stern4 Haarlem

15-09-2017 09:08

Junior online marketeer (Haarlem, Stern 4)

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zes vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; drie vestigingen).

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een:

Junior online marketeer m/v (32-40 uur per week)

Als junior online marketeer ben je verantwoordelijk voor de front end van onze websites. Aan de hand van onze merk specifieke doelgroepen en customer journeys zorg je voor inspirerende, positieve en wervende content die dient als voorportaal voor leadgeneratie en retentie. Hierin zorg je voor frisse teksten en gave visuals. Daarnaast denk je creatief en commercieel mee over verbeteringen van onze marketinginstrumenten, zal je actief ideeën gaan uitwerken en ben je ook verantwoordelijk voor verschillende campagnes en projecten. Bij voorkeur heb je kennis van HTML en affiniteit met auto’s. Kortom; wij bieden je een uitdagende en dynamische functie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen!

Taken:

 • Je creëert, actualiseert en optimaliseert wervende teksten voor onze websites.
 • Je zorgt voor grafische vormgeving (online en offline).
 • Je voert marketing campagnes uit via diverse online kanalen.
 • Je optimaliseert diverse bestaande marketinginstrumenten.
 • Je analyseert en optimaliseert onze website bezoekers middels Google Analytics.

Functie-eisen:

 • Afgeronde MBO4, HBO of WO opleiding in de richting communicatie, design, marketing, journalistiek of commerciële economie.
 • Goede kennis en ervaring met Photoshop/InDesign/Illustrator.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Kennis en ervaring met websitebeheer en HTML.
 • In teamverband én zelfstandig kunnen werken.
 • Een enthousiaste en commerciële instelling.
 • Affiniteit met de Automotive sector is een pré.

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een professionele werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze marketingfunctie kun je rechtstreeks mailen met Alex de Groot, Manager Marketing Stern4. Zijn e-mailadres is alex.de.groot@stern4.nl

Interesse?

Wil jij onze nieuwe marketingmedewerker worden? Stuur dan je sollicitatie (motivatie + CV) per e-mail naar alex.de.groot@stern4.nl

Sluitingsdatum

15 oktober 2017

Eerste Autotechnicus - Vireo Auto Haarlem

08-03-2017 11:18

Vireo Auto is officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten en Purmerend. 

Voor onze vestiging Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. 

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Klinkhamer op telefoonnummer 023-5656833. 

Wil jij onze nieuwe automonteur worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie 1e Autotechnicus Vireo Auto Haarlem’.

Vireo Auto aanvraag