Vireo Auto SEO modellen

Betaalbaar in aanschaf en zuinig in gebruikt: compacte auto’s

Vireo Auto is dé dealer als het gaat om het aanbod van compacte auto’s. Een populaire stadsauto’s is de hippe Fiat 500 of 500 Cabrio. Veelgekocht als tweede auto is de Mitsubishi Space Star en Fiat Punto, waarvan de laatste zowel als 3-deurs als 5-deurs verkrijgbaar is.

Een luxe en kleine auto bij Lancia en Alfa Romeo

Voor wie een compacte auto zoekt en waarde hecht aan design en uitstraling, biedt Vireo Auto de Lancia Ypsilon en de Alfa Romeo MiTo.

Een stoere, wendbare crossover of een grote SUV

Een nieuwe of tweedehands auto die alles aankan? Vireo Auto is er voor de avonturiers. Want het assortiment aan crossover auto’s en SUV modellen is bijzonder groot. Eventueel voorzien van sterke 6-cilinder motor of vierwielaandrijving. Met de merken Jeep, Subaru, Mitsubishi en Fiat heeft u veel te kiezen. Van klein tot zeer groot. Te noemen de Fiat 500X, de Jeep Renegade en de Mitsubishi ASX als de veelzijdige en wendbare modellen.

Echte vierwielaangedreven SUV's bij Subaru en Jeep

Subaru biedt mooie, doorontwikkelde techniek waaraan de caravanrijders en de ontdekkers van het echte buitenterrein het best mee uit de voeten kunnen. Het meest geliefde Subaru modellen is de Forester AWD. Bij het Amerikaans Jeep vinden we de meeste varianten. Van een zakelijk representatieve Cherokee Business tot de grote Grand Cherokee waarmee elke boottrailer mee te trekken is.