Intro Contekst

De nieuwe Fiorino

De Fiat Fiorino is in een nieuw jas gestoken. De Nieuwe Fiorino bevestigt de karaktereigenschappen van het model: hij is perfect voor in de stad, is compact, flexibel, vlot in het verkeer, gemakkelijk te besturen en te parkeren. Ideaal dus om alle soorten goederen mee te vervoeren, het perfecte voertuig voor huis-aan-huisleveringen.

Zowel het vernieuwde interieur als uiterlijk zijn gekoppeld aan hedendaagse design. De nieuwe Fioriono is onder andere voorzien van nieuwe voorbumper en grille in glanzend zilver. Ook nieuwe 15” velgen met wieldeksels of 15’’ lichtmetalen velgen met diamantafwerking en 2 nieuwe koetswerkkleuren.

De nieuwe Fiorino is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus: Base, SX en Adventure. De exclusieve Adventure-versie, met 1.3 dieselmotor, is ideaal voor mensen die offroad willen rijden in bergen of op onverharde wegen, zelfs in de winter. Het elektronische sperdifferentieel Traction+ zorgt voor grip in modder, sneeuw en op gladde ondergronden. De nieuwe Fiorino kan volledig worden omgebouwd voor speciale doeleinden, bijvoorbeeld tot koelwagen, taxi en mobiele werkplaats.