Meewerkend Chef Werkplaats - Vireo Auto Houten

Vireo Auto is officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten, Purmerend en Utrecht. Voor onze vestiging Houten zijn wij op zoek naar een: 

Meewerkend Chef Werkplaats 

Als Meewerkend Chef Werkplaats bij Vireo Auto Houten werk je voor de fantastische merken Alfa Romeo, Abarth, Fiat en Jeep. Je stuurt de werkplaats met autotechnici aan, zodat zij optimaal kunnen presteren. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de juiste uitvoering van deze werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het contact tussen werkplaatsreceptie en werkplaats en de algehele gang van zaken in de werkplaats. Bij moeilijke technische vragen van de klant, neem je de technische uitleg over van de receptionist. 

Daarnaast sleutel je mee in de werkplaats en ben je in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en het diploma APK-keurmeester. Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent klantgericht, flexibel en enthousiast. Je bezit een grote mate van technische kennis van personenauto’s en hebt bij voorkeur ervaring met onze Italiaanse merken. Daarnaast heb je ruime praktijkervaring en heb je minimaal enkele jaren gewerkt in een soortgelijke leidinggevende functie

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Peters, vestigingsmanager Vireo Auto Houten, telefoonnummer 030-6345555. 

Wil jij onze nieuwe Meewerkend Chef Werkplaats worden? Mail dan je motivatie met CV naar pz@stern4.nl of stuur een brief met CV naar Svala Auto BV, t.a.v. mevrouw C. de Joode, Postbus 204, 2100 AE Heemstede.