Eerste Autotechnicus

Vireo Auto is officieel dealer van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Lancia, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten, Purmerend en Utrecht. 

Voor onze vestiging Alkmaar zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus (of volgt een opleiding daarvoor) en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met het merk Fiat is een pré. 

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjen Oosterwal op telefoonnummer 072-5627000. 

Wil jij onze nieuwe automonteur worden? Mail dan je motivatie met CV naar pz@stern4.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar Vireo Auto, t.a.v. mevrouw C. de Joode, Postbus 204, 2100 AE Heemstede.