Disclaimer

Disclaimer

De actie Fiat Panda met gratis automaat is geldig op Fiat Panda TwinAir Turbo 80 Edizione Cool modellen. De Fiat Panda TwinAir Turbo 80 Edizione Cool is nu zonder meerprijs uitgerust met een Dualogic-automaat t.w.v. € 1.000. De actie Fiat Punto inclusief airconditioning tijdelijk voor € 11.995 is geldig op de Fiat Punto Pop modellen .

De acties zijn geldig t/m 31 juli 2016, de auto dient ook uiterlijk 31 juli 2016 geregistreerd te zijn. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De genoemde vanaf prijs van € 11.995 voor de Fiat Punto is gebaseerd op de Fiat Punto Pop van € 12.995 minus € 1.000 korting. Op de Fiat Punto Edizione Cool & Lounge modellen geldt een korting van € 1,500 euro.

FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op de website www.fiat.nl of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital Nederland B.V doen ontstaan.