Uitgelicht Alfa Romeo Giulietta Sprint

Alfa Romeo Giulietta 

Het 60-jarig bestaan van de iconische Giulietta Sprint viert Alfa Romeo met een bijzondere, moderne ‘Sprint’ uitvoering van de Giulietta 2015. Deze unieke uitvoering heeft de beschikking over vele opties, een krachtige benzinemotor die 170 pk vermogen levert en een comfortabele doch sportieve automatische TCT transmissie. Het sportieve imago is zonder concessies! Getoonde model kan afwijken.

De Alfa Romeo Giulietta Sprint uit 1954 was een auto die met zijn exclusieve techniek en spraakmakende design zou uitgroeien tot een van de meest begeerde en geliefde auto’s van zijn tijd. Zestig jaar later is de nieuwe Giulietta Sprint een model dat in dezelfde geest is ontwikkeld. De uitrusting is afgestemd op autoliefhebbers met een sportieve rijstijl en een voorliefde voor Italiaans design. Zowel het interieur als het exterieur is herkenbaar aan exclusieve details die het sportieve karakter van deze versie benadrukken. 

De Alfa Romeo Giulietta Sprint heeft een standaard lak zwart en is voorzien van navigatie. Pastellak kost €395,- extra en metallic €695,- extra.