Junior Verkoopadviseur - Vireo Auto

Vireo Auto is officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional en heeft vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem, Houten, en Purmerend. 

Voor onze vestiging Houten zijn wij op zoek naar een: 

Junior Verkoopadviseur Alfa Romeo, Fiat, Abarth & Jeep 

Als verkoopadviseur ga je aan de slag voor de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Jeep en werk je in onze fysieke showroom én in onze online showroom. Naast het adviseren over en verkopen van personenwagens, benader je proactief nieuwe klanten en onderhoud je contact met bestaande klanten. Tevens stel je offertes en verkoopovereenkomsten op en verricht je ondersteunende werkzaamheden. 

Je bent commercieel, klantgericht, flexibel en enthousiast. Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO-niveau, eventueel aangevuld met een IVA-opleiding (of volgt een opleiding daarvoor). Daarnaast heb je bij voorkeur al (wat) verkoopervaring in de autobranche. Ambitie, de wil om door te groeien en handelsgeest zijn onontbeerlijk voor deze functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Je beseft dat goed luisteren de sleutel is tot commercieel succes. Kortom, je bent een verkoopknaller

Vireo Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Vireo Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze verkoopfunctie kun je contact opnemen met Ton Peters, vestigingsmanager van Vireo Auto Houten, op telefoonnummer 030-6345501. 

Wil jij onze nieuwe autoverkoper worden? Mail dan je motivatie met CV naar pz@stern4.nl ter attentie van Cindy de Joode.