Merkcontent Lancia

Lancia kopen

Exclusief voor Italië maar nog wel leverbaar via Vireo Auto, zijn de nieuwste modellen van Lancia. Lancia kenmerkt zich door meer zakelijk ogende auto’s maar nog wel met een beetje Italiaanse flair. Via Vireo Auto kunnen wij u de Lancia Delta, Lancia Ypsilon, Lancia Thema en Lancia Voyager aanbieden.

Als onderdeel van Stern kunt u veel meer dan een nieuwe Lancia kopen bij Vireo Auto. Wij bieden ook een Lancia lease, financiering, huur of verzekering aan. Dankzij het landelijke netwerk heeft u tevens toegang tot een voorraad scherp geprijsde Lancia occasions. U vindt de Vireo Auto Lancia dealers in Alkmaar, Amersfoort, Bussum, Haarlem en Purmerend.

Een nieuwe Lancia kopen bij Vireo Auto kan op 7 vestigingen door heel Nederland. Noord-Holland wordt bediend door onze bedrijven in Alkmaar, Haarlem en Bussum. Het servicegebied van onze locatie te Alkmaar strekt zich uit van Den-Helder tot Langedijk, Heerhugowaard, Heiloo en de kustplaatsen Bergen en Egmond. Ook in het midden van Nederland wordt u voorzien van de beste service op onze locaties te Amersfoort, Houten en Utrecht.