Grote beurt content

Hoe vaak raadt Vireo Auto een kleine beurt aan?

Het onderhoudsboekje van uw auto geeft vaak duidelijk aan wanneer olieverversing, een nieuw oliefilter en / of een kleine beurt nodig zijn. Dit kan per automerk verschillen maar wij raden aan om 1 keer per jaar een kleine beurt aan te vragen. Ongeacht het bouwjaar, merk of model, garandeert u zo dat uw auto altijd op de essentiële punten gecontroleerd is. Ook goede motorolie is belangrijk. U kunt zelf het oliepeil checken maar onze medewerkers doen het zonder kosten ook graag voor u in de werkplaats.

Uitgebreide onderhoudsbeurt uw auto

Een grondige onderhoudsbeurt of ‘Grote Beurt’ wordt minstens om de 2 jaar aangeraden door Vireo Auto en veel autofabrikanten. Voor oudere modellen wordt een regelmatigere interval geadviseerd maar controleer ook uw onderhoudsboekje voor de onderhoudsintervallen. Als u veel rijdt is vaker een Grote Beurt aanvragen altijd wijselijk. Bij de Vireo vestigingen zijn alle merken en modellen auto welkom voor een onderhoudsbeurtbeurt. 

Offerte aanvragen Plan een afspraak Bel mij terug

Afspraak maken?
Bel 088 - 292 38 20

De volgende vloeistoffen altijd standaard bijgevuld:

  • Olie
  • Remvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof

En de volgende onderdelen worden standaard vervangen bij de Grote Beurt:

  • Oliefilter
  • Luchtfilter
  • Interieurfilter
  • Brandstoffilter
  • Bougies

Waarom moet u regelmatig olie verversen bij uw auto?

Motorolie smeert de onderdelen van de motor zodat ze niet te snel slijten. Het vormt als het ware een beschermlaag, ook tegen roestvorming, oververhitting en vuil in het algemeen. Vooral tijdens het koud starten is goede olie belangrijk omdat de motoronderdelen dan het meest schuren.

Standaard gebruiken de Stern vestigingen Total Quartz motorolie. Onze medewerkers zijn ervaren met alle automodellen. Ze zullen daarom altijd de olie met de juiste specificaties bijvullen. Tevens werken wij uitsluitend met oliefilters van goede kwaliteit.

Voor overige defecte onderdelen sturen wij u eerst een offerte op. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan bij Vireo Auto. 

U kunt de Grote Beurt met APK aanvragen voor een extra voordelige prijs, zowel voor benzine- als dieselauto’s. Maak eenvoudig online een afspraak bij een van de Vireo Auto werkplaatsen. 

 

Vireo Auto is met vestigingen in Amersfoort, Alkmaar, Bussum, Haarlem, Houten, Purmerend en Utrecht de specialist in onderhoud voor uw Fiat Panda, onderhoud Fiat Punto, onderhoud Fiat 500, onderhoud Fiat Croma, onderhoud Mitsubishi Spacestar, onderhoud Mitsubishi ASX, onderhoud Mitsubishi Outlander, onderhoud Mitsubishi Lancer, onderhoud Mitsubishi Colt, onderhoud Jeep Renegade, onderhoud Jeep Compass, onderhoud Jeep Cherokee, onderhoud Alfa Romeo 159, onderhoud Alfa Romeo Mito, onderhoud Alfa Romeo Giulietta, onderhoud Alfa Romeo 156, onderhoud Alfa Romeo 166, onderhoud Subaru Forester, onderhoud Subaru Outback, onderhoud Subaru Vivio,onderhoud Lancia Ypsilon, onderhoud Lancia delta en onderhoud Lancia Thesis.