Koppeling vervangen content

Hoe herkent u een versleten koppeling?

De koppeling verbindt de motor met de versnellingsbak en zorgt ervoor dat u kunt schakelen tussen versnellingen. Het is daarom zeer belangrijk dat uw koppeling goed werkt. Na verloop van tijd raakt een koppeling versleten begint hij te ‘slippen’. De auto brengt dan moeilijk het vermogen over en trekt niet zo snel op.

Offerte aanvragen Plan een afspraak Bel mij terug

 
Versleten of slippende koppeling? Tijd voor een nieuwe koppelingsset

Bij Vireo Auto kunt u een nieuwe koppeling aanvragen voor alle merken en modellen auto’s. De volledige koppelingsset wordt vernieuwen wij standaard. De koppeling beslaat uit een koppelingsplaat, drukgroep en druklager. 

Omdat het arbeidsintensief onderhoud is, is het voordeliger om alle koppelingsonderdelen meteen te vervangen. Om die reden wordt soms ook aangeraden om het vliegwiel mee te vervangen. 

 
Gratis koppeling controle bij Vireo Auto

Heeft uw auto plotseling minder vermogen? Hoort u een piepend of krakend geluid wanneer u de koppeling intrapt? Dat kan beteken dat er onderdelen van uw koppeling versleten zijn. Vraag een gratis controle aan bij Vireo Auto en ontvang vrijblijvend een offerte voor een koppeling vervanging.

 
Koppeling vervangen