vireo-auto-werkplaats-ondehroud

Zelfs de beste auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen raden wij al onze klanten aan om de onderhoudsintervallen in het onderhoudsboekje van uw auto aan te houden, het zorgt er ook voor dat kleine gebreken niet tot groter onderhoud leiden. U hebt zelf verrassend veel invloed op uw onderhoudskosten.

Auto onderhoud

Zekerheden bij Vireo Auto 

Erkend dealer van 8 merken
 Onderhoud voor alle merken
 Gediplomeerde monteurs
 Originele onderdelen
 BOVAG erkend
√ Erkend Duurzaam
 Garantie op werkzaamheden
 Zeer tevreden klanten
√ RDW gecertificeerd

Uitstekend

8.6 / 10

 

Klanten geven Vireo Auto een

Gebaseerd op 4500+ recensies

Klantenvertellen

Powered by Klantenvertellen

 

Alleen online:
5% extra korting

werkplaats-voordeel-online-deals

Acties bekijken

Auto onderhoud voor alle merken bij Vireo Auto

vireo-auto-werkplaats-ouderemodel

U bent bij Vireo Auto welkom om onderhoud voor alle merken en modellen auto’s aan te vragen. Het betreft dan universeel onderhoud zoals:

Ook voor de oudere bouwjaren aantrekkelijk! Informeer naar de scherpe tarieven.

Online plannen

U kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak inplannen bij een van de Vireo Auto werkplaatsen. Onze werkplaatsmedewerkers zijn ook telefonisch bereikbaar voor technisch advies en u kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor auto-onderhoud.

Afspraak maken

Fiat camper onderhoud

 fiat-camper-onderhoud-vireo-auto-3

Bij een onderhoudsbeurt van uw camper ontvangt u nu een gratis Maglite zaklamp.

Bekijk de details

vireo-auto-werkplaats-vloeistoffen

De Vireo Auto vestigingen zijn meer dan alleen showrooms; de locaties hebben ook werkplaatsen waar u terecht kunt voor hoge kwaliteit auto-onderhoud. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde monteurs met veel vakkennis. Voor onze dealermerken kunnen zij zelfs gespecialiseerd onderhoud uitvoeren. Bovendien werken de Vireo Auto werkplaatsen uitsluitend met officiële onderdelen voor uw model auto. Desgewenst kunnen wij voor de reparaties ook onderdelen van andere merken gebruiken.

Offerte aanvragen

De werkplaatsen

Er is nog veel meer auto-onderhoud uitvoerbaar in de Vireo Auto werkplaatsen. Neem vooral contact op met de dichtstbijzijnde Vireo Auto werkplaats als u meer informatie of een offerte wil aanvragen.

Vind een vestiging

Dealer onderhoud voor 7 automerken

Naast universeel onderhoud kunnen wij voor onze dealermerken ook gespecialiseerd onderhoud aanbieden. Onze monteurs zijn door de merkimporteurs zelf getraind om bijvoorbeeld uitgebreid motoronderhoud uit te voeren, maar ook om een software-update in uw auto uit te voeren. Vireo Auto is onderhoudsdealer voor de volgende merken.

  • Fiat
  • Fiat Professional
  • Alfa Romeo
  • Lancia
  • Abarth
  • Jeep
  • Subaru
 
De Vireo Auto werkplaatsen

Er is nog veel meer auto-onderhoud uitvoerbaar in de Vireo Auto werkplaatsen. Neem vooral contact op met de dichtstbijzijnde Vireo Auto werkplaats als u meer informatie of een offerte wil aanvragen.

Vind een vestiging

Remmen service

vireo-auto-werkplaats-remschijven

Het onderhoud aan de remmen van uw auto is een gespecialiseerde klus. Vireo Auto heeft hoog opgeleide monteurs die met het juiste gereedschap aan dit essentiële element van uw auto werken.

Meer over remblokken vervangen »
Meer over remschijven vervangen »
Meer over remvloeistof verversen »

SternProtect

Rijdt u veel kilometers in een al wat oudere auto en wilt u meer grip op uw kosten krijgen? Dan biedt Vireo Auto SternProtect aan. Dit is een onderhoudscontract waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor bijna al uw onderhoud. Moeten onderdelen vervangen worden, dan wordt dit zonder extra kosten uitgevoerd in alle Stern werkplaatsen. Het betreft uitsluitend officiële onderdelen en het contract kan tussentijds eenvoudig aangepast worden. Zo kunt u SternProtect uitbreiden met banden vervanging en een vervangende auto bij groot onderhoud, maar bijvoorbeeld ook de pech hulp van SternMobility. Onze adviseurs helpen u graag verder met de vele mogelijkheden voor voordelig onderhoud bij Vireo Auto.

Onderhoudscontract offerte

Technische service

Bij de werkplaatsen van Vireo Auto kunt u altijd terecht voor universeel onderhoud en mobiliteitsservice. Tevens kunnen wij gespecialiseerd onderhoud aanbieden voor onze merken. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen zodat u de kwaliteit krijgt die u gewend bent.